ΑΟΜ: Εξαιρετικός Ανδρέας Πανταζής με 16,74 στα Χανιά & 7 μετάλλια στον Άγιο Κοσμά

Μετά την επανεκκίνηση πολλών τομέων και δραστηριοτήτων, αποκτά επαφή με την κανονικότητα και ο Αθλητισμός, αφού διοργανώθηκε το διεθνές μίτινγκ «Βενιζέλεια – Χανιά». Ανήκει στη σειρά “Bronze” του Continental Tour της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και δεδομένου ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, σημείωσε επιτυχία καθώς συμμετείχε μεγάλος αριθμός αθλητών από 27 ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Ανδρέας Πανταζής του ΑΟ Μεγάρων έλαβε μέρος επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και στέφθηκε νικητής στο τριπλούν με 16,74 μ., επίδοση που πέτυχε στην τρίτη του προσπάθεια. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού ξεκίνησε με δύο άκυρες προσπάθειες, ενώ στο πέμπτο του άλμα πέτυχε 16,38 μ.

Μετά το πέρας του αγώνα δήλωσε: «Είχα κάποια προβλήματα με τη φόρα μου και γι’ αυτό έκανα τόσα άκυρα. Πιστεύω πως στον επόμενο αγώνα μου θα τα έχω ξεπεράσει. Ήμουν έτοιμος σήμερα για μεγάλα άλματα, ακόμη και μεγαλύτερα από το 16,74 μ., τα οποία πιστεύω πως θα έρθουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η χρονιά έχει σημαντικές διοργανώσεις, η καθεμία με τη βαρύτητα της. Σίγουρα όνειρο κάθε αθλητή είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο αυτή τη στιγμή προέχει η διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια αξίζει να σημειωθεί ότι πλούσια ήταν και η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στους Διασυλλογικούς Αγώνες της κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 29/5, στο Στάδιο του Άγιου Κοσμά, με επιτυχημένες τις συμμετοχές του ΑΟ Μεγάρων, αφού η συγκομιδή μεταλλίων ήταν εξαιρετική με 3 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα. Ο σύλλογος ήρθε τρίτος στα κορίτσια ανάμεσα σε 50 συλλόγους και έκτος στο σύνολο με 103 βαθμούς.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button