Ευχαριστήριο μήνυμα Κατερίνας Πιπιλή

Φίλες και φίλοι

 

Η προεκλογική μου πορεία ως Υποψηφία Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής αττικής με τον συνδυασμό «180ο – Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ» ήταν πραγματικά μια άκρως ενδιαφέρουσα περίοδο που με έκανε σοφότερη, δυνατότερη και ευτυχέστερη.

 

Οι δεσμοί αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης είχαν φανεί πριν τρεισίμιση χρόνια περίπου όταν στις Περιφερειακές εκλογές και ως Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής με τιμήσατε όλοι εσείς με τα υψηλότερα ποσοστά τότε, δίδοντας μου την δυνατότητα να σας εκπροσωπήσω στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως η μοναδική Περιφερειακή Σύμβουλος της περιοχής μας.

 

Σε αυτές τις εκλογές που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες η ικανοποίηση ήταν εξίσου η ίδια.

 

Στα Μέγαρα το ποσοστό που μου δώσατε όλοι εσείς μέσω της ψήφου σας με φέρατε στην  ΠΡΩΤΗ( 1η) ΘΕΣΗ έναντι των υπολοίπων 10 συνδυασμών με ποσοστό 26,30 % ενώ συνολικά στα Μέγαρα και στην Νέα Πέραμο το ποσοστό ανήλθε στο 22,58% με 4.180 ψήφους.

 

Από καρδιάς Μεγαρίτισσες και Μεγαρίττες, Νέο Περαμιώτισες και Νέο Περαμιώτες σας ευχαριστώ θερμά.

 

Δώσαμε έναν ξεχωριστό αγώνα αξιοπρέπειας, ήθους και ποιότητας. Η εμπειρία μου αυτά τα τρεισίμιση χρόνια στην περιφέρεια και το έκδηλο ενδιαφέρον μου για την πόλη μας, το αντιληφθήκατε και για αυτό σας ευχαριστώ που με φέρατε στην πρώτη θέση στην πόλη μας σε αυτές τις εκλογές, στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω με ακούραστο ενδιαφέρον για αυτήν.

 

Στην Δυτική Αττική τα ποσοστά που συγκεντρώσαμε ήταν εξίσου εντυπωσιακά. Το ποσοστό του 14,35% ως το ΤΕΤΑΡΤΟ (4ο) κατά σειρά ποσοστό στον συνδυασμό «180ο  – Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ» ήταν μια ουσιαστική επιτυχία.

 

Σε μια εξαιρετικά ετερόκλητη, δύσκολη και πολύπαθη Δυτική Αττική οι 11.714 ψήφοι από όλους εσάς τους πολίτες της Δυτικής Αττικής, θα ήθελα να γνωρίζετε πως θα τους τιμήσω έναν προς έναν από την θέση μου στην Περιφέρεια διότι αποτελούν για εμένα πολύτιμο δώρο εμπιστοσύνης και εκτίμησης.

 

Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλες και όλους εσάς που όλη αυτήν την περίοδο με στηρίξατε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας σε αυτόν τον δύσκολο και σύντομο αγώνα.

 

Το πείσμα μας και εκείνο που πιστέψαμε σωστό να πράξουμε δίχως εκπτώσεις και συμβιβασμούς, το επικροτήσατε, δίδοντας μου δύναμη να συνεχίσω.

 

Και πάλι σας ευχαριστώ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button