Συγχαρητήρια επιστολή Κατερίνας Πιπιλή προς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις πανεπιστημιακές σχολές και στις σχολές των Τ.Ε.Ι.
Η επιτυχία σας είναι ένα σημαντικό βήμα που δικαίωσε τους κόπους σας και σας δίνει ώθηση για ένα νέο και σπουδαίο ξεκίνημα στην ζωή σας.
Εύχομαι και θα επιδιώξουμε όλοι μας πλέον με τις επιλογές μας, αυτή η χώρα να προσφέρει ποιοτικές ευκαιρίες ώστε να καταφέρετε να σταδιοδρομήσετε στην πατρίδα μας με ουσιαστικό οικονομικό και επαγγελματικό αντίκρισμα, συμβάλλοντας στο μέλλον της Ελλάδος. 
Θερμά συγχαρητήρια αξίζει και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που με την ηθική και οικονομική στήριξη τους και το καθημερινό τους έργο συνέβαλλαν σημαντικά στην επιτυχία των νέων εν δυνάμει επιστημόνων, ιδίως σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές που παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τονίζοντας ότι μια πρόσκαιρη αποτυχ

ία δεν διαμορφώνει το μέλλον τους.
Η ζωή δίνει ευκαιρίες και επιλογές που σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση, τις ικανότητες και την εργατικότητα σας, θα σας ανταμείψει

εκτίμηση

Κατερίνα Πιπιλή
Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button