Ευχαριστήριο δήμου για την συγκέντρωση σχολικών ειδών

Ευχαριστήρια επιστολή για την συγκέντρωση σχολικών ειδών κατά τη διάρκεια της 5ης Μεγάρων Γη δημοσιεύει ο δήμος. Την παραθέτουμε αυτούσια:
 
Με μεγάλη  επιτυχία στέφθηκε η δράση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μεγαρέων «ΕΛΠΙΖΩ» συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για τα παιδιά  που έχουν ανάγκη .
 
Η ανταπόκρισή των πολιτών  ήταν μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική. Ευχαριστούμε θερμότατα τους συμπολίτες μας και τους επαγγελματίες βιβλιοπώλες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, που προσέφεραν σχολικά είδη για τους μαθητές του Δήμου μας που έχουν ανάγκη . Τέτοιες χειρονομίες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης είναι αξιέπαινες, και δημιουργούν ένα πλέγμα ευαισθησίας και αλληλοϋποστήριξης γύρω από τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη στις δύσκολες μέρες που διανύουμε .
 
Ήδη τα σχολικά είδη που προσφέρθηκαν, ταξινομήθηκαν από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, και σε συνεργασία με τους Δ/ντες των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μεγαρέων ,  θα διανεμηθούν διακριτικά και με σεβασμό της προσωπικότητας κάθε παιδιού , σε εκείνους τους μαθητές που έχουν ανάγκη, ώστε όλα τα παιδιά να ξεκινήσουν την νέα σχολική χρονιά με χαμόγελο.
 
 
Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΛΕΑΝΘΗΣ  ΒΑΡΕΛΑΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button