Άρχισαν οι εργασίες για τα νέα μέλη της Ένωσης Πολιτών

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 διεξήχθη η δεύτερη συνεδρίαση του νέου Πολιτικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, του μοναδικού ανεξάρτητου και υπερκομματικού δημοτικού συνδυασμού στα Μέγαρα και στην Νέα Πέραμο.

 

Στην συνεδρίαση προέδρευσε ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γρηγόρης Σταμούλης και συμμετείχαν τα προσφάτως εκλεγέντα Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ήτοι:

 

1) ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Αντιστράτηγος ε.α, ως Πρόεδρος

 

2) ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γεωλόγος

 

3) ΓΚΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δικηγόρος ε.τ

 

4) ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κτηνίατρος

 

5) ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Διευθύνουσα Σύμβουλος Αειφόρου Ανάπτυξης

 

6) ΚΟΥΡΜΠΕΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Μηχανολόγος Μηχανικός

 

7) ΛΟΥΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Έμπορος Ηλεκτρονικών

 

8) ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Συν/χος Δ/ντης ΕΛΤΑ, π. Αντιδήμαρχος

 

9) ΜΠΕΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Έμπορος

 

10) ΠΑΠΑΠΑΝΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πολιτικός Μηχανικός

 

11) ΠΛΑΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Στέλεχος Ναυτιλιακής

 

12) ΠΟΛΙΤΑΚΟΥ ΚΩΝΝΑ(ΝΤΙΝΑ)Υπάλληλος ΠΕΔΑ

 

13) ΡΗΓΑ ΕΛΕΝΗ Καθηγήτρια, Δ/ντρια ΛΥΚΕΙΟΥ

 

14) ΣΒΙΓΓΟΥ-ΜΑΚΡΗ ΜΑΡΙΑ Ασφαλιστικός Σύμβουλος

 

15) ΣΤΑΜΠΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Καθηγητής

 

16) ΦΥΛΑΚΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΈμποροςΚτηματομεσίτης και

 

17) ΧΑΛΟΦΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κατασκευαστής, ως Μέλη

 

Η συνεδρίαση άρχισε με λεπτομερή παρουσίαση των μεγάλων προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι δημότες εξαιτίας της διοικητικής ανεπάρκειας του Δημάρχου, η οποία ανεπάρκεια έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την δυσλειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, την ταλαιπωρία και δυσαρέσκεια των δημοτών, την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και των συνθηκών υγιεινής (μέσα και έξω από τις αστικές περιοχές) και συνολικά, την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής μας.

 

Στην συνέχεια έγινε αναφορά στις 40 και πλέον επίσημες προτάσεις της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, οι οποίες κατά περίεργο τρόπο αγνοήθηκαν από την σημερινή δημοτική αρχή, παρά το ότι θα μπορούσαν, να συμβάλλουν τα μέγιστα στην βελτίωση των συνθηκών ζωής των δημοτών, καθώς και στην εξυγίανση, στην διαφάνεια και στον εξορθολογισμό της λειτουργίας του Δήμου.

 

Επίσης έγινε αναφορά στην απροσχημάτιστη επικοινωνιακή εκμετάλλευση από τον Δήμαρχο, των έργων υποδομής και των επιτυχιών προηγούμενων δημοτικών διοικήσεων ή άλλων φορέων (π.χ Ο.Σ.Κ, Περιφέρεια κλπ), εξ αιτίας της εμφανούς αδυναμίας του ιδίου να παρουσιάσει αξιόλογο έργο και να δικαιολογήσει την μη εκπλήρωση των αμέτρητων προεκλογικών πελατειακών υποσχέσεών του.

 

Παράλληλα επισημάνθηκε, ότι κατά τους αμέσως επόμενους μήνες αναμένεται έντονη και “πολυτελήςεπικοινωνιακή προσπάθεια του Δημάρχου, να κουκουλώσει τις αδυναμίες και τις παραλείψεις του με τον γνωστό τρόπο, που συνηθίζει. Δηλαδή με ανήθικες και ατεκμηρίωτες επιθέσεις κατά των πολιτικών του αντιπάλων, με προεκλογικές εργασίες βιτρίνας, με αόριστες μελλοντικές εξαγγελίες και με νέο καταιγισμό πελατειακών υποσχέσεων. Και φυσικά με την ψευδή και παραπλανητική ετικέτα του “ανεξάρτητου“, παρότι ανέλαβε την δημαρχία με επίσημο χρίσμα γνωστού μνημονιακού κόμματος.

 

Ακολούθησε παρουσίαση πολλών δημιουργικών σχολίων και προτάσεων από φορείς και δημότες, που θα ληφθούν σοβαρά υπόψη στον καταρτισμό του νέου προγράμματος του ανεξάρτητου συνδυασμού ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 

Κατόπιν διαμορφώθηκε ο προγραμματισμός δράσης του Πολιτικού Συμβουλίου για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την επιβεβαίωση της αποφασιστικότητας όλων των συμμετεχόντων, ώστε να γυρίσει σελίδα ο Δήμος, να αναβαθμισθεί επιτέλους η ποιότητα της ζωής των δημοτών και του περιβάλλοντος, και να αποκατασταθεί το ήθος, η διαφάνεια και η αποτελεσματικότητα στην διοίκηση του Δήμου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button