Ευχαριστίες Γρ. Σταμούλη για τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στο θέμα των Ρομά

Σε συνέχεια των μεγάλων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, που οργανώθηκαν με πρωτοβουλία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη, στην κεντρική πλατεία των Μεγάρων (21/7) και έξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (24/7), ο κ. Σταμούλης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσους συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις, για ανάκληση της απόφασης  μετεγκατάστασης των Ρομά Χαλανδρίου στο Κανδήλι.

Ιδιαίτερα  ευχαριστεί:

  • Τους εκατοντάδες ενεργούς συμπολίτες μας, ανώνυμους και επώνυμους, που πρωτοστάτησαν και συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις.
  • Τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Γιάννη Βασιλείου, ο οποίος όχι μόνον συμμετείχε ενεργά, αλλά και στηρίζει ουσιαστικά τις πολιτικές δράσεις για ανάκληση της απόφασης μετεγκατάστασης.
  • Τους επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων κκ. Γιάννη Μιχάλαρο και Αντώνη Χοροζάνη, οι οποίοι με την ενεργό συμμετοχή, την άψογη συμπεριφορά και την ουσιαστική συνεργασία τους, έδωσαν ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι το δημοτικό συμφέρον είναι πάνω από μικρο-παραταξιακά συμφέροντα και σκοπιμότητες.
  • Το Σωματείο Αυτοκινητιστών Μεγάρων “Ο ΒΥΖΑΣ” και ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες – οδηγούς κκ. Κόκκαλη Νώντα και Παπαβασίλη Κώστα, για την δωρεάν μεταφορά των συμπολιτών μας στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
  • Το σύνολο των τοπικών ΜΜΕ, τα οποία επίσης πρωτοστατούν και στηρίζουν κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στο καλό του τόπου και της κοινωνίας μας.

Σε αντιδιαστολή με τα ανωτέρω, ο κ. Σταμούλης επισημαίνει την “λαμπερή” απουσία από τις κινητοποιήσεις, βουλευτών και πολιτευτών της περιοχής μας, καθώς επίσης και (έστω) εκπροσώπων δύο δημοτικών παρατάξεων, εκ των πέντε, που θα συμμετέχουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ευχή και επιθυμία του κου Σταμούλη είναι από 1ης Σεπτεμβρίου 2014, να γίνει πράξη η απαίτηση της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών, σύμφωνα με την οποία όλες οι δημοτικές παρατάξεις οφείλουν να παραμερίσουν τα όσα, δευτερεύοντα και ανούσια για τους δημότες, τις χωρίζουν και όλες ενωμένες, να υπερασπισθούν, να διεκδικήσουν και να επιτύχουν την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button