Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για την πυρκαγιά στα Γεράνεια με τον διοικητή Πυροσβεστικής Μεγάρων κ. Καϊάφα

Εκτενής συζήτηση για την πυρκαγιά στα Γεράνεια έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο MegaraTV ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων, Αντιπύραρχος κ. Δημήτρης Καϊάφας.

Στη συζήτηση που κυμάνθηκε μεταξύ τεχνικών ζητημάτων επί της αρμοδιότητάς του και έντονου συναισθηματικού τόνου, ο κ. Καϊάφας στάθηκε στο χρονικό της καταστροφικής πυρκαγιάς, στους στόχους που τέθηκαν εξ αρχής στα επιχειρησιακά σχέδια της Πυροσβεστικής και κατά το μάλλον ή ήττον εκπληρώθηκαν, μειώνοντας έτσι τον θόρυβο ψιθύρων από σχόλια «πυροσβεστών του καφενείου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όλους όσοι συνέβαλαν και στάθηκαν αρωγοί στο έργο της πυρόσβεσης με αναφορές στους προφανείς, αλλά και αφανείς «ήρωες» εκείνων των δύσκολων για όλους μας ημερών.

Τέλος με ιδιαίτερο συναισθηματικό τόνο, στάθηκε στο ρόλο όλων των συναδέλφων του στο Πυροσβεστικό Σώμα και στις σχέσεις του με το ανθρώπινο δυναμικό που τελεί υπό τις οδηγίες του, χωρίς να παραλείψει ευχαριστίες προς όλους τους πολίτες, ζητώντας τη συνδρομή τους όπου αυτό επιτρέπεται, αλλά και την ψυχολογική τους υποστήριξη στο δύσκολο έργο που καλούνται κάθε φορά με αυτοθυσία να φέρουν με επιτυχία εις πέρας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button