Χριστουγεννιάτικος στολισμός σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο

Για άλλη μια χρονιά σε όλη την επικράτεια του Δήμου Μεγαρέων, ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες με τοποθέτηση χρωματιστών λαμπών και πρωτότυπων στολιδιών, ώστε η πόλη να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για τις ημέρες των Χριστουγέννων και φορώντας τα γιορτινά της, να υποδεχθεί Άγιους Βασίληδες, ξωτικά, καλικάτζαρους, λαχταριστές λιχουδιές, παραμύθια, χριστουγεννιάτικες ιστορίες, παιχνίδια, πρωτότυπες κατασκευές και άλλες πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, που θα αποτελέσουν το εορταστικό ρεπερτόριο των Μεγάρων.

Άρωμα Χριστουγέννων μύρισε στο Δήμο Μεγάρων, με τα συνεργεία του Δήμου, να έχουν ξεκινήσει εντατικά τις προετοιμασίες στολισμού στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο, με στόχο αυτές να ολοκληρωθούν ως το τέλος της εβδομάδας.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι σε κάθε γειτονιά Μεγάρων και της Νέας Περάμου, να εισέλθει η αύρα των Χριστουγέννων, προσδίδοντας τη ζεστασιά και τη θαλπωρή, που προβλέπονται για αυτές τις Άγιες ημέρες της γέννησης του Θεανθρώπου.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μέσα σε μια περίοδο παρατεταμένης κρίσης ηθικών αξιών και οικονομικών δεδομένων, ο Δήμος Μεγαρέων δημιουργεί μια γιορτινή εικόνα για την περιοχή του και μια εορταστική ατμόσφαιρα διότι όλοι οι πολίτες την έχουν ανάγκη. Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της Χριστιανοσύνης και αποτελούν μια γιορτή αγάπης και χαράς. Ευχόμαστε όλοι οι πολίτες του Δήμου Μεγαρέων να γιορτάσουν με υγεία και αισιοδοξία τη γέννηση του Θεανθρώπου».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button