Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων στο Δήμο Μεγαρέων

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό και χαρμόσυνο κλίμα γιορτάστηκε η παγκόσμια γιορτή της 3ης ηλικίας σε κοσμικό κέντρο με τη συμμετοχή όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Οι χορωδίες των ΚΑΠΗ Μεγάρων και Νέας Περάμου επένδυσαν μελωδικά τη γιορτή με τις οδηγίες της κας Αγγελικής Πανταζή και στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι.

Τη γιορτή προλόγισε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κα Γιάννα Ρήγα και ευχαρίστησε τόσο τα μέλη για τη συμμετοχή τους όσο και το προσωπικό των ΚΑΠΗ οι οποίοι πραγματικά έχουν δώσει και συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά όλες τους τις δυνάμεις για τις ανάγκες των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας και στηρίζουν κάθε εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος κος Γρηγόρης Σταμούλης, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην ανάγκη υποστήριξης της Τρίτης Ηλικίας και υποσχέθηκε την διατήρηση και ενίσχυση των δομών των ΚΑΠΗ λέγοντας «σαν Δημοτική Αρχή θα είμαστε δίπλα σας θα σας ακούμε και ανάλογα των οικονομικών δυνατοτήτων μας θα προσπαθούμε για το καλύτερο».

Το «παρών στην γιορτή έδωσαν οι αντιδήμαρχοι κα Μαυροειδή, κος Φωτίου, κος Καράμπελας, κος Πολυχρόνης, ο αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κο Σταμούλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του ΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ».

Αισιοδοξία, χαμόγελα….. χειροκροτήματα… μία  χαρούμενη  ατμόσφαιρα, με πολλή κέφι  και  χορό.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button