Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Ανδριανός Μιχάλαρος

Ο πρόεδρος του ΒΕΠ έφυγε από τη ζωή στις 14 Φεβρουαρίου 2021

Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Ανδριανός Μιχάλαρος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, μετά από νοσηλεία 49 ημερών στη ΜΕΘ, όπως ανακοίνωσε στο Facebook η κόρη του Μαρία.

Ο Ανδριανός Μιχάλαρος συνδέθηκε με την ιστορία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και την εκπληκτική πορεία του τα τελευταία χρόνια. Από το 1997 συμμετείχε ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο και διετέλεσε γγ, Α’ αντιπρόεδρος και από το 2012 έως και σήμερα πρόεδρος του ΒΕΠ. Ιδρυτής και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής (ΣΕπΔΑ), δραστηριοποιήθηκε έντονα σε πολιτικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοικητικούς αγώνες προσφέροντας ανιδιοτελώς στην κοινωνία και την επιχειρηματικότητα.

Από το 1998 έως το 2010 διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος και αντινομάρχης Δυτικής Αττικής, ως υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας. Ήταν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και του τομέα ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ΚΙΔΗΣΟ.

Ασχολήθηκε με το επιχειρείν από το 1986, όταν σε ηλικία 21 ετών ξεκίνησε την πρώτη επιχείρησή του στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ίδρυσε και διατηρούσε δύο εταιρείες, η μία στον χώρο τους αυτοκινήτου, ΙΚΤΕΟ Δυτικής Αττικής και ή άλλη στον κλάδο της πυρασφάλειας-πυροσβεστικών υλικών και αντιμετώπισης κρίσεων από τεχνολογικές καταστροφές.

Αποδεδειγμένη η έμπρακτη στήριξή του στο επιχειρείν, ιδίως της μικρομεσαίας επιχείρησης. Οραματιστής και θερμός υποστηριχτής της τεχνικής εκπαίδευσης. Από τους πρώτους που έθεσε την ανάγκη αναβάθμισής της και τη σύνδεση της τεχνικής εκπαίδευσης με την παραγωγή.

Ο Ανδριανός Μιχάλαρος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Διαβάστε επίσης:
ΚΙΝΑΛ: «θα θυμόμαστε για πάντα τον αγαπημένο μας σύντροφο Ανδριανό Μιχάλαρο»
Συλλυπητήρια μηνύματα Γ. Τσίπρα και Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ δυτικής Αττικής για την απώλεια του Ανδριανού Μιχάλαρου
Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΒΑΠ για τον πρόωρο χαμό του Ανδριανού Μιχάλαρου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button