ΑΟ Μεγάρων: Η Πόλακ χρυσό στο Πανελλήνιο και πάει Ολυμπιακούς [Video]

Η αθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου η Ελένη Πόλακ του ΑΟ Μεγάρων έκανε την έκπληξη και κατέκτησε την πρώτη θέση με επίδοση 4,71μ στο άλμα επί κοντώ, επίδοση που της εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στη δεύτερη θέση έμεινε η Κατερίνα Στεφανίδη με προσπάθεια στα 4,61μ, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Αναστασία Ρέτσα (ΑΕ Μεσογείων), που ξεπέρασε τα 4,05 μ. και έκλεισε θέση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, του Ταλόν.

Η Ελένη Πόλακ έκανε πολύ καλό αγώνα και επιβεβαίωσε τη σταθερά ανοδική της πορεία. Η νεαρή αθλήτρια είχε ατομικό ρεκόρ 4,70 μ. από το περασμένο καλοκαίρι στο διασυλλογικό πρωτάθλημα. “Νιώθω ανακούφιση, καθώς κατάφερα να πετύχω το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και παράλληλα να επιβεβαιώσω την καλή μου κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Τορούν. Εκεί θέλω να διεκδικήσω μια καλή παρουσία. Πιστεύω πως πριν τελειώσει η σεζόν θα είμαι σε θέση να πηδήσω ακόμη υψηλότερα. Σήμερα τα 4,81 μ. δεν ήταν όπως θα ήθελα, ωστόσο είναι ένα ύψος που βλέπω πρώτη φορά σε αγώνα. Είχαν προηγηθεί οι δύο αγώνες στη Γαλλία, που ήταν μια καλή εμπειρία“, είπε η Πόλακ που ξεπέρασε για δεύτερη φορά το φράγμα των 4,70 μέτρων.

Η Πόλακ ξεκίνησε τον αγώνα της με ένα άκυρο στα 4,35 μ., άφησε τα 4,41 μ., πέρασε με την πρώτη τα 4,51 μ. και στη συνέχεια με τη δεύτερη τα 4,61 μ. και με την πρώτη τα 4,71 μέτρα. Η Πόλακ είδε για πρώτη φορά σήμερα τον πήχη στα 4,81 μ., ύψος που δεν είχε όσο καλά άλματα θα ήθελε, ωστόσο ήταν για εκείνη η αρχή για καλύτερες προσπάθειες στο μέλλον.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button