Δώρισαν πίνακες στο Δήμο οι βραβευθέντες στο 1ο Φεστιβάλ Παιδικής Εικαστικής Τέχνης

Την 1η Ιουλίου 2016  πραγματοποιήθηκε το “1ο Φεστιβάλ Παιδικής Εικαστικής Τέχνης Δυτικής Αττικής” με πρωτοβουλία και διοργάνωση της πολύ δραστήριας Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων Κα Αναστασία Αντωνίου – Τσίγκρη.

 

Δόθηκαν τα βραβεία στους νεαρούς νέους καλλιτέχνες κι εκείνοι τις επόμενες ημέρες,   επισκέφθηκαν  το Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, στο Δημαρχείο, συνοδευόμενοι από την Τοπική Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας των Μεγάρων Κα Αναστασία Αντωνίου – Τσίγκρη, η οποία είχε την πρωτοβουλία και ήταν η ψυχή  αυτής της δράσης και με μία ευγενική χειρονομία προσέφεραν ως δωρεά στο Δήμο,  τους πίνακες με τα βραβευθέντα έργα τους.

 

Στο Δημαρχείο υποδεχόμενος τους μικρούς αυτούς καλλιτέχνες ο Δήμαρχος Μεγαρέων δήλωσε:

«Αγαπητά μου παιδιά, η σπουδαία αυτή προσφορά στο Δήμο είναι πολύ ευγενική και συγκινητική και οφείλουμε να την επαινέσουμε.

 

Θερμά συγχαρητήρια γι αυτή την καλλιτεχνική δράση η οποία μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον τόσο το δικό σας αλλά και για την πορεία του τόπου.

 

Ευχαριστούμε θερμότατα για τη δωρεά των θαυμάσιων καλλιτεχνικών σας έργων τα οποία θα τοποθετήσουμε σε περίοπτη θέση και θα στολίζουν το Δημαρχείο  μας.

 

Θέλω με αυτήν την ευκαιρία σήμερα να συγχαρώ την αεικίνητη συνεργάτιδα Τοπική Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας των Μεγάρων Κα Αναστασία Αντωνίου – Τσίγκρη, για την θαυμάσια πρωτοβουλία που είχε για τη διοργάνωση του “1ου Φεστιβάλ Παιδικής Εικαστικής Τέχνης Δυτικής Αττικής” αλλά και για την πολύ σημαντική βοήθεια, που παρείχε στους μικρούς καλλιτέχνες, προκειμένου αυτοί να προετοιμάσουν τα θαυμάσια έργα τους.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button