Σύσκεψη στο Δημαρχείο Μεγάρων για την αγροτική Ανάπτυξη

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στις 10:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μεγάρων, στην αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου σημαντικότατη σύσκεψη με θέμα την Αγροτική Ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μεγαρέων βασισμένη σε εφαρμογές προγραμμάτων με σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες.

Στην σύσκεψη αυτή η οποία διήρκεσε δύο ώρες συμμετείχε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χαρ. Κασίμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΓΟ “ΔΗΜΗΤΡΑ” κ. Καρέτσος Γ. και Βλάχος Αθ. Αντίστοιχα, ο Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δέρκας Νικόλαος, οι Πρόεδροι των Αγροτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών Μεγάρων, μέλη της ΕΠΟΑΣΜΕ, οι Αντιδήμαρχοι και Υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Μεγαρέων και της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής.

Μετά τη σύσκεψη ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη σημερινή σύσκεψη, διότι διαφαίνεται πλέον καθαρά, πως ένας από τους πρωταρχικούς στρατηγικούς στόχους της Διοίκησης του Δήμου, που είναι η υποβοήθηση και ενίσχυση της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα θα αρχίσει να υλοποιείται κυρίως με την δημιουργία Αγροτικού Τεχνολογικού Πάρκου και εκτέλεσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για αγρότες στο Δήμο μας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button