Δυο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο για τον ΑΟΜ

Δύο χρυσά μετάλλια με τις Αθανασία Πέρρα στο τριπλούν και την Αγνή Δερβένη στα 400μ, και ένα αργυρό με την Νίκη Πανέττα στο τριπλούν,  ήταν η συγκομιδή μεταλλίων του ΑΟ Μεγάρων από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου που έγινε στο ΟΑΚΑ.

 

Στο Τριπλούν γυναικών οι αθλήτριες του ΑΟ Μεγάρων ήταν οι απόλυτες κυρίαρχες του αγωνίσματος πετυχαίνοντας σπουδαίες επιδόσεις που δίνουν και στις δύο το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Μόσχα. Έτσι η Αθανασία Πέρρα ήρθε πρώτη και με άλμα στα 14.38μ πήρε το χρυσό μετάλλιο και η Νίκη Πανέττα με άλμα στα 14,20μ ήρθε δεύτερη και πήρε το αργυρό μετάλλιο.

 

Στα 400μ η Αγνή Δερβένη, απόλυτη κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια του αγωνίσματος, δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το χρυσό  μετάλλιο με επίδοση 53'' 64. Στα 100μ Ο Μάκης Στεργιούλης προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος με 10,58 πρώτος στην σειρά του αλλά στον τελικό στάθηκε άτυχος αφού ακυρώθηκε από λάθος εκκίνηση και δεν έτρεξε.

 

Η Κατερίνα Σπανοπούλου έλαβε μέρος σε δύο τελικούς στην δισκοβολία την πρώτη ημέρα και ήρθε 12η με επίδοση 37,28μ και την δεύτερη ημέρα στην σφαιροβολία όπου με βολή στα 11,86μ πήρε την 10η θέση.

 

Στην τελική βαθμολογία των γυναικών ο σύλλογος πήρε 41 βαθμούς και κατατάχθηκε στη 13η θέση ανάμεσα σε 87 βαθμολογούμενους συλλόγους.

 

Πηγή: aomegaron.blogspot

Παρόμοια άρθρα

Back to top button