Γρ. Σταμούλης: Θα κτιστεί νέο σχολείο για το 4ο δημοτικό Μεγάρων

Μετά από συνάντηση του δημάρχου Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη με τους εκπροσώπους των κτιριακών υποδομών (ΚΤΥΠ) παρόντος και του βουλευτή κ. Κώτσηρα, το γραφείο επικοινωνίας του δήμου εξέδωσε δελτίο τύπου, στο οποίο ανακοινώνεται ότι Θα κτιστεί νέο Σχολείο για να στεγαστεί το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων. Αναλυτικά:

Καλά τα νέα για τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων, οι οποίοι έχουν μεταστεγαστεί στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων, για τη φετινή Σχολική χρονιά.

Οι ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου φαίνεται ότι έχουν αίσιο αποτέλεσμα και μάλλον γρήγορα θα χτιστεί στη θέση του ακατάλληλου υπάρχοντος ένα καινούργιο κτίριο, ένα σύγχρονο Δημοτικό Σχολείο.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

« Βρέθηκε λύση και εκτός απροόπτου, θα κτιστεί, σε χρόνο ρεκόρ, νέο κτίριο, που θα στεγάσει το 4ο Δημοτικό Σχολείο, στη θέση του υπάρχοντος και κριθέντος ως ακατάλληλου. Η χρηματοδότηση του θα γίνει με κονδύλια ΕΣΠΑ.

Αυτό προέκυψε από την συνάντησή μας με τον Πρόεδρο κ. Κατσίπο Τίμο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάνναρη Αθανάσιο των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ), οι οποίοι, ομολογουμένως, επέδειξαν μεγάλη καταννόηση και ευαισθησία για την αντιμετώπιση του μεγάλου και σοβαρού αυτού προβλήματος και η αντίδρασή τους υπήρξε αστραπιαία. Τους επαινούμε και τους ευχαριστούμε όλως ιδιαιτέρως.

Επίσης ευχαριστούμε τον Βουλευτή της Περιφέρειάς μας, κ. Κώτσηρα Γεώργιο, ο οποίος στάθηκε συμπαραστάτης και αρωγός σε αυτή την προσπάθειά μας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button