Δήμος Μεγαρέων: Σύσκεψη για την πανδημία του κορωνοϊού στο Γραφείο Δημάρχου

Δελτίο τύπου Δήμου Μεγαρέων σχετικά με τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο Μεγάρων για το θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού:

Παρατηρείται τελευταία, έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, έγινε σύσκεψη σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Μεγάρων, προκειμένου να γίνουν ενέργειες και δράσεις για να γίνει αποτελεσματική πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στη σύσκεψη, που έλαβε χώρα στο Γραφείο Δημάρχου, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων κ. Κουμνιώτης Χάρης και ο εντεταλμένος για θέματα υγείας Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Καράμπελας.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Συζητήσαμε σήμερα με τον Αστυνόμο και με τον αρμόδιο για θέματα Υγείας κ. Καράμπελα το σοβαρό αυτό θέμα, με την καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων πανελλαδικά και ιδιαίτερα στην Αττική και ευελπιστούμε σε συνεργασία πάντοτε με τους πολίτες, πως με την εφαρμογή και τήρηση όλων των μέτρων, που εξαγγέλλει η Κυβέρνηση θα τα πάμε και σε αυτή την περίπτωση το ίδιο καλά, όπως και στην πρώτη φάση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Προφανώς η λιτανεία των Αγίων Μαρτύρων εφέτος δεν θα γίνει το Σάββατο, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και ο συγχρωτισμός και φυσικά θα πρέπει όλοι οι πολίτες να τηρήσουν τα αναγκαία μέτρα (αποστάσεις, μάσκες κλπ).
»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button