Ηλεκτρικές συσκευές πρώτης ανάγκης σε οικογένειες πλημμυροπαθών της Κινέτας

Εκδήλωση για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Κινέτας είχε πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2019 με θέμα «Ελπίδα μέσα από τα συντρίμμια» την οποία συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Μεγαρέων και η Αντιδημαρχεία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Απασχόλησης και Πολιτισμού και το Λύκειο των Ελληνίδων (παράρτημα Μεγάρων).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Πλημμυροπαθών Κινέτας παραδόθηκαν ηλεκτρικές συσκευές πρώτης ανάγκης σε τέσσερις οικογένειες πλημμυροπαθών της Κινέτας των οποίων τα σπίτια υπέστησαν μεγάλες καταστροφές από την πλημμύρα της 25ης Νοεμβρίου 2019.

Δείτε την ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Ηλεκτρικές συσκευές πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν σε τέσσερις οικογένειες πλημμυροπαθών της Κινέττας, των οποίων τα σπίτια υπέστησαν μεγάλες καταστροφές από την πλημμύρα της 25ης Νοεμβρίου 2019. Οι συσκευές αγοράστηκαν με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση «Ελπίδα μέσα από τα συντρίμμια» που εμπνεύστηκε και πραγματοποίησε το Λύκειο Ελληνίδων Μεγάρων με την αρωγή του Δήμου Μεγαρέων και τη συμμετοχή της Κοινότητας Κινέττας.

Ως Επιτροπή Πλημμυροπαθών Κινέττας, θέλουμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες προς το διοικητικό συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Μεγάρων και την πρόεδρο Ευαγγελία Πιπέρου, την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Απασχόλησης & Πολιτισμού Ελένη Ρήγα και την κοινοτική σύμβουλο Κινέττας- υπεύθυνης για τα πολιτιστικά Νικολέτα Καλκαντζάκου.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button