Δήμος Μεγαρέων: Καθαρές και κατάλληλες για κολύμβηση όλες οι γύρω παραλίες

Οι παραλίες του Δήμου Μεγαρέων είναι καθαρές και κατάλληλες για κολύμβηση παρά τα όσα περί του αντιθέτου διαδίδουν κάποιοι.

Ο Δήμος Μεγαρέων διαβεβαιώνει όλους τους δημότες ότι οι παραλίες και οι ακτές είναι πεντακάθαρες και κατάλληλες για μπάνιο παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες ορισμένων, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν θόρυβο και να στρέψουν τους πολίτες σε άλλες περιοχές.
Είναι γνωστό πλέον ότι κάποιοι προσπαθούν να “σηκώσουν” το θέμα, γιατί δήθεν ανησυχούν κι ενδιαφέρονται για τη δημόσια υγεία, επικαλούμενοι μάλιστα και τα αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων για τα οποία χρειάζεται πολύ συζήτηση για την εγκυρότητά τους.

Ο Δήμος Μεγαρέων πηγαίνει δείγματα νερού σε πιστοποιημένο επιστημονικό εργαστήριο της Αθήνας, «Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας υγείας (Κ.Ε.Δ.Υ), επιστημονικός Υπεύθυνος Καθηγητής Μικροβιολογίας ΕΣΔΥ κ. Αλκιβιάδης Βατόπουλος, Τμήμα Μικροβιολογικών Ελέγχων νερού, και οι αναλύσεις είναι απόλυτα ακριβείς, σωστές και υπεύθυνες και μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί σε όλες τις μετρήσεις και αναλύσεις, που έχουν γίνει μέχρι πρόσφατα τίποτα μεμπτό και επιλήψιμο, έτσι ώστε να χρειαστεί να γίνει κάποια παρέμβαση από το Δήμο.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους συμπολίτες να επισκέπτονται άφοβα όλες τις παραλίες του Δήμου Μεγαρέων, από τον Λουτρόπυργο μέχρι την Κινέτα και στο Αλεποχώρι και να μην δίνουν περισσότερη σημασία σε ενέργειες κάποιων οι οποίοι ενδεχομένως και να μην κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button