Βράβευση Πρύτανη Πανεπιστημίου Πειραιώς από τον ΣΕΠΔΑ

Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Άγγελο Κότιο βράβευσε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων, στην Ελευσίνα, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Ο κ. Ανδριανός Μιχάλαρος εκ μέρους της προσωρινής Διοίκηση του Σ.ΕΠ.Δ.Α. επισήμανε ότι η βράβευση προς τον κ. Άγγελο Κότιο αποτελεί ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης της συνεισφοράς του στην αναπτυξιακή αναβάθμιση της περιοχής όπως αποδεικνύει και η μέλέτη του – Προοπτικές Εφαρμογής στην Δυτική Αττική- στα πλαίσια Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ), στην Περιφέρεια Αττικής για την Προγραμματική Περίοδο 2014- 2020.

Μέσω της ΟΧΕ επιδιώκεται η αντιμετώπιση των πιεστικών οικονομικών, κοινωνικών, δημογραφικών, χωρικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων της αλλά και η διαμόρφωση ευνοϊκών συνθηκών που θα υποστηρίξουν την αξιοποίηση της ως Αναπτυξιακού πόλου εθνικής και μητροπολιτικής εμβέλειας σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Άγγελος Κότιος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την τιμητική διάκριση που έλαβε από τον Σ.ΕΠ.Δ.Α. και ευχαρίστησε τη διοίκηση του Συνδέσμου. Στη σύντομη τοποθέτησή του, ο κ. Κότιος σημείωσε ότι το ρητό «αιέν αριστεύειν» αποτελεί την καθημερινή πρακτική για το ακαδημαϊκό προσωπικό, αλλά και για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου που εδρεύει σε μια πόλη όπως είναι ο Πειραιάς, ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ευρώπης και ίσως το μεγαλύτερο της Μεσογείου. «Σε αυτόν τον τόπο λοιπόν δεν μπορεί να μην εργαζόμαστε με αίσθημα προσφορά και προκοπής για τις επιχειρήσεις που θέλουν να διαπρέψουν, η πλειοψηφία των οποίων εντοπίζεται στη Δυτική Αττική όπου παράγεται σε εξαιρετικά υψηλό ποσοστό το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν της χώρας. Αυτή είναι η αποστολή μας: Να είμαστε στο πλευρό σας», τόνισε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Γιώργος Κώτσηρας, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας κ. Γιώργος Κουμπέτσος, ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Μάρκετινγκ ΟΛΠ Α.Ε. κ. Δημήτρης Σπύρου, ο Πρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ελευσίνας – Δυτ. Αττικής κ. Ευάγγελος Λίγγος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων της περιοχής καθώς και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button