Δήμος Μεγαρέων: «Κάναμε όλες τις ενέργειες για να περάσει η Ολυμπιακή φλόγα από τα Μέγαρα»

Επιστολή για αποκατάσταση της αλήθειας, απέστειλε σχετικά με το ζήτημα της μη διέλευσης της Ολυμπιακής φλόγας, από το Δήμο Μεγαρέων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων κ. Γιώργος Δ. Μιχάλαρος, στο Διευθυντή της εφημερίδος ΑΙΧΜΗ κ. Αντώνη Υψηλάντη.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής: 

«Κύριε Διευθυντά,

η  εφημερίδα σας  στο φύλλο, που κυκλοφόρησε την Μεγάλη Παρασκευή (29 Απριλίου 2016), στη σελίδα 10, στη στήλη “Τρίτη Ματιά” δημοσίευσε σχόλιο σχετικά με το ζήτημα της μη διέλευσης από τα Μέγαρα, της “Ολυμπιακής φλόγας” γράφοντας ότι η Διοίκηση του Δήμου και ο Δήμαρχος προσωπικά γύρισαν την πλάτη στην πρόταση γνωστού συμπολίτη που κατέχει σημαντική θέση στο Ελληνικό Αθλητικό στερέωμα, που πρότεινε τη διέλευση της Ολυμπιακής φλόγας από τα Μέγαρα.

 

Προφανώς ο συντάκτης του συγκεκριμένου σχολίου έπεσε θύμα στην ψευδέστατη και ανυπόστατη ενημέρωση του “πληροφοριοδότη” του, γιατί η αλήθεια απέχει πολύ από τα γραφέντα στην “Τρίτη Ματιά”.

 

 Η Διοίκηση του Δήμου και ο Δήμαρχος προσωπικά ασχολήθηκαν σοβαρά και επισταμένως με το θέμα της διέλευσης της Ολυμπιακής φλόγας από την πόλη μας από τον Σεπτέμβριο του 2015 όταν και απεστάλη το πρώτο έγγραφο του Δήμου προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή(Ε.Ο.Ε) στις 28/9/2015 (αριθμ.πρωτ: 18678), το οποίο και σας επισυνάπτω.

 

Στη συνέχεια και μετά από τηλεφωνικές επαφές τόσο εμού προσωπικώς όσο και του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη απεστάλη και δεύτερο έγγραφο στις 15 Μαρτίου 2016 (αριθμ. Πρωτ:5001) προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της Ε.Ο.Ε την οποία και αυτή σας επισυνάπτω.

 

Η ευγενική απάντηση του Προέδρου της ως άνω Επιτροπής κ. Ιωάννη Καρρά, ήταν αρνητική για “τεχνικούς λόγους”, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο (αριθμ. Πρωτ: 1779/24-3-2016) το οποίο και αυτό σας επισυνάπτω.

Υστερα από όλα αυτά, αν όλες αυτές οι ενέργειες κ. Διευθυντά ήταν όπως έγραψε στο πικρόχολο σχόλιό του ο συντάκτης σας, “γύρισμα στην πλάτη” στον γνωστό συμπολίτη, το αφήνουμε στην κρίση κάθε καλόπιστου αναγνώστη σας.

 

Ελπίζουμε ότι θα δημοσιευθούν τα επισυναπτόμενα έγγραφα και ο συντάκτης σας, θα προβεί άμεσα στην αποκατάσταση της αλήθειας  ως άλλωστε  οφείλει.

 

Γεώργιος Δ. Μιχάλαρος

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου »  

Παρόμοια άρθρα

Back to top button