Γ. Γκίνης: «Αγαπώ τον τόπο μου και μου αρέσει να εξυπηρετώ τους συμπολίτες μου»

Ο Γιάννης Γκίνης, ορίστηκε ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη.

Με σχετική απόφαση του Δημάρχου Μεγαρέων, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ΦΕΚ 530/28.4.2020 τεύχος Γ΄, ο Δημοσιογράφος και πρώην Αντιδήμαρχος Μεγάρων Γιάννης Γκίνης, σε αναβαθμισμένο ρόλο πλέον παραμένει στην διοίκηση του Δήμου ως Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη, για θέματα αυτοδιοίκησης.

Μετά την γνωστοποίηση από το Δήμαρχο της νέας αυτής συνεργασίας ο Γιάννης Γκίνης δήλωσε:

«Εδώ και τριάντα πέντε ολόκληρους μήνες έχει βγει η απόφαση συνταξιοδότησής μου. Δεν έμεινα στο σπίτι. Παρέμεινα στο Δήμο Μεγαρέων βάζοντας πλάτη καθημερινώς στην προσπάθεια της Διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη να βρει και να δώσει λύσεις στα τοπικά προβλήματα σε μία πολύ δύσκολη εποχή, που οι πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης, των θεομηνιών, που έπληξαν το Δήμο Μεγάρων με την καταστροφική πυρκαγιά της Κινέτας το 2018 και των πλημμυρών ιδιαίτερα της 25ης Νοεμβρίου 2019 και τελευταία της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αγαπώ τον τόπο μου και μου αρέσει να εξυπηρετώ τους συμπολίτες μου. Είναι γνωστή σε όλους άλλωστε η θητεία μου ως αιρετός στο Δήμο (Αντιδήμαρχος) και η εθελοντική μου απασχόληση στο ΚΕΠ Μεγάρων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και η υπηρεσία μου στις Δημόσιες Σχέσεις και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου παλιότερα αλλά και τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο Δήμαρχος με τίμησε με αυτή τη νέα συνεργασία μας από τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη, με αντικείμενο και τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έρχεται ως συνέχεια της μέχρι σήμερα άριστης συνεργασίας, που είχαμε και μου είχε εμπιστευθεί τη θέση του υπευθύνου του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Μεγαρέων τα τελευταία πέντε χρόνια μία δουλειά όχι εύκολη, που μοιάζει καθημερινά να βρίσκεσαι σε «εμπόλεμη ζώνη».

Εκτιμώ ότι στη δύσκολη εποχή, που ζούμε ως Έλληνες και ως πολίτες των Μεγάρων χρειάζεται ομοψυχία, συνεργασία, συναίνεση και συνεννόηση όλων των δημοτικών παρατάξεων και των πολιτικών δυνάμεων του τόπου για να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Το χρωστάμε στους νέους μας, το χρωστάμε στην ιστορία του τόπου μας και στην τοπική κοινωνία.

Σε ότι με αφορά προσωπικά εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη για την τιμή, που μου έκανε προσλαμβάνοντάς με σε αυτή τη θέση και δηλώνω ότι είμαι εδώ για να προβάλλονται τα τεκταινόμενα στο Δήμο με σεβασμό στον πολίτη και με αξιοπιστία και όσο μπορώ θα συνεχίσω να συνεισφέρω με την εμπειρία και τις γνώσεις μου και θα εξακολουθήσω να βάλω πλάτη, έτσι ώστε ο Δήμος μας να συνεχίσει να είναι σε καλή και σταθερή αναπτυξιακή πορεία και να εξελιχθεί περαιτέρω σε έναν Δήμο σύγχρονο, ευρωπαϊκό, ένα Δήμο χρήσιμο και παραγωγικό, που, οι πολίτες ενωμένοι θα ζουν όσο το δυνατόν άνετα, ασφαλείς, δημιουργικοί και παραγωγικοί μέσα σε πνεύμα αγάπης, καλοσύνης, ειρήνης, συναδέλφωσης κι αλληλεγγύης και μάλιστα αυτήν την εποχή, που λόγω της πανδημίας πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μας υποχρεωτικά θα αλλάξουν και πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι.

Με γνωρίζετε χρόνια τώρα. Είμαι πολιτικός παλιάς κοπής, μετριοπαθής, συναινετικός και για δεκαετίες στην αυτοδιοίκηση μάχιμος, στην πρώτη γραμμή κι ακόμη αισθάνομαι δυνατός και δημιουργικός και πιστεύω βαθιά στη συναίνεση και συνεννόηση του πολιτικού προσωπικού στο Δήμο μας, πέρα από χρώματα κι από κόμματα, να αφήσουμε πίσω το χθες βλέποντας μπροστά, γιατί όλα αλλάζουν και γιατί ο τόπος έχει προβλήματα, που πρέπει να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν και χρειάζεται την «Ένωση Πολιτών», «Τώρα», «Μαζί με Όραμα» και «Λαϊκή Συσπείρωση» προκειμένου τα Μέγαρα, η Νέα Πέραμος και η Κινέτα να γίνουν πραγματικά πιο «Όμορφες Πόλεις» και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε η κρίση να εξελιχθεί σε ευκαιρία για ανάπτυξη και πρόοδο.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button