Δήλωση Γιώργου Κώτσηρα για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Γιώργος Κώτσηρας, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, προέβη στην εξής δήλωση:

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που είδαν τις προσπάθειές τους να καρποφορούν, επιτυγχάνοντας την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας.

Πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είχαν καθοριστική συμβολή στην προετοιμασία των παιδιών και τους παρείχαν διαρκή στήριξη.

Θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία και να δώσω συγχαρητήρια και στους μαθητές και στις μαθήτριες που προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν την εισαγωγή τους σε κάποιο πανεπιστήμιο. Αναμφίβολα, θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες στην ζωή τους, για να επιτευχθούν τα όνειρά τους.

Καλή πρόοδο και καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον της Πατρίδας μας και τον καλύτερο λόγο να συνεχίζουμε να αισιοδοξούμε!».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button