ΔΗΚΕΔΗΜΕ: Έως 31 Μαΐου οι αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Μεγαρέων

Ανακοίνωση πληροφορεί ότι ο Δήμος και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μεγαρέων, για ακόμα μια χρονιά, συμμετέχει στο πλαίσιο της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” για τη σχολική χρονιά 2022-2023, συνεχίζοντας την επιτυχή λειτουργία των Κ.Δ.Α.Π. με αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις, για παιδιά από 5-12 ετών.

Φέτος στα ΚΔΑΠ του Δήμου μας, με έμπειρο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό δημιουργήθηκαν τμήματα αγγλικών, γαλλικών, ρητορικής, φιλαναγνωσίας, ρομποτικής, πληροφορικής, εργαστήρι θεατρικής αγωγής, μουσικής, εικαστικών, τμήματα μπάσκετ, τένις, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, Jiu Jitsu, αθλοπαιδιών, στίβου, παραδοσιακών και μοντέρνων χορών, μουσικοκινητικής, μαθαίνω σκάκι, καθώς και δράσεις για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τον σχολικό εκφοβισμό, τον εθελοντισμό και την υγιεινή διατροφή.

Ξεκινάμε λοιπόν και φέτος την προσπάθεια ενημέρωσης για το πρόγραμμα, θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ -μέσω του προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ 2022-2023»- στις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις μας, όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά του Δήμου μας.

Σας καλούμε λοιπόν να συμπληρώσετε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής και τις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν (προτεινόμενος αριθμός 4), να υπογράψετε τη δήλωση για τα προσωπικά δεδομένα (προσοχή τα στοιχεία πρέπει να συμπληρωθούν με ακρίβεια) και να την παραδώσετε στο Διευθυντή του σχολείου σας ή την καταθέσετε στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων ή να την συμπληρώσετε ηλεκτρονικά ακολουθώντας το link πατώντας ΕΔΩ ή να την αποστείλετε με email στο [email protected] έως 31/5/2022.

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για να πετύχουμε, αλλά και για να δημιουργήσουμε μαζί, ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων βασισμένο στις ανάγκες αλλά και στις επιθυμίες των δικών μας παιδιών.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Σ. Καλλιπόζης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button