Ο Γρ. Σταμούλης συγχαίρει τους Μεγαρίτες Γιάννη Παπαμελέτη και Ιωάννη Κάρμαν για τις διακρίσεις τους

Με δελτία τύπου ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει τους συμπολίτες Γιάννη Παπαμελέτη και Ιωάννη Κάρμαν για την επιτυχημένη πορεία που διαγράφουν στον επαγγελματικό στίβο.

Για τον Γιάννη Παπαμελέτη και την πρόσφατη διάκριση της επιχείρησης που διατηρεί στο Penrith της Αγγλίας, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ένα Ελληνικό μαγαζί ανακηρύχτηκε ως το καλύτερο Take Away, σε ολόκληρη την Αγγλία!

Ένα επίτευγμα ιδιαίτερα δύσκολο, αν σκεφτεί κανείς πόσα μαγαζιά τέτοιου είδους υπάρχουν στην μεγάλη αυτή χώρα. Ο λόγος για το Just Greek στο Penrith, που ιδιοκτήτης του είναι ο Μεγαρίτης Γιάννης Παπαμελέτης που το λειτουργεί εδώ και έξι (6) χρόνια μαζί με τη σύντροφό του Μαρία Σκαρλάτου. Ο Γιάννης έχει αποσπάσει και άλλα βραβεία για την άψογη λειτουργία του καταστήματός του τα προηγούμενα χρόνια, όμως η τελευταία αυτή διάκριση είναι εντυπωσιακά μοναδική και όντως τιμά την Ελλάδα μας, αλλά και την πόλη των Μεγάρων που εδώ γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Να είσαι Έλληνας μετανάστης σε μία μεγάλη χώρα, να εργάζεσαι σκληρά και να πετυχαίνεις μέσα σε 6 χρόνια να γίνει το μαγαζί σου το πρώτο και καλύτερο στην Αγγλία είναι τεράστιο επίτευγμα. Ο νεαρός συμπολίτης μας Γιάννης Παπαμελέτης, τον οποίο έχω συγχαρεί και άλλη φορά στο κοντινό παρελθόν, είναι άξιος πολλών επαίνων και θερμών συγχαρητηρίων, γιατί με τα βραβεία που έχει κατακτήσει, τιμά την πατρίδα μας, την Ελλάδα, αλλά και την πόλη μας, τα Μέγαρα, και τον Δήμο μας.

Αγαπητέ Γιάννη, εκφράζω ειλικρινά την ευαρέσκειά μου για τις επαγγελματικές επιτυχίες σου στον ξένο τόπο κι εύχομαι να είσαι, δυνατός, δυναμικός και δημιουργικός και δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν του χρόνου κατακτούσες και το βραβείο του καλύτερου Take Away σε όλη την Ευρώπη!!!

Οι ευχές οι δικές μου και όλων των Μεγαρέων θα σε ακολουθούν πάντα. Ό,τι καλό στη ζωή σου. Υγεία και προκοπή».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Σταμούλης απευθύνει συγχαρητήρια στον σκοπευτή Ιωάννη Κάρμαν για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο ομαδικό, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής:

«Στα πολύ καλά νέα για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας είναι το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του συμπολίτη μας Ιωάννη Κάρμαν στο ομαδικό με την εθνική ομάδα σκοποβολής shotgun 2023 που διεξήχθη στην Ταϊλάνδη. Τα άλλα μέλη της ομάδας είναι οι Ιωάννης Τοπαλίδης, Γιώργος Φιλίππου και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Το 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής με λειόκανο έγινε στην Πατάγια της Ταϊλάνδης. Η Εθνική μας ομάδα συνεχίζοντας τη σταθερά καλή της πορεία των τελευταίων δύο ετών, έφερε τεράστιες διακρίσεις που την κατατάσσουν πλέον σαν μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κόσμου.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Modified αποτελούμενη από τους Μιχάλη Χατζηγιάννη, Γιάννη Τοπαλίδη, Γιώργο Φιλίππου και Γιάννη Κάρμαν κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο ομαδικό πίσω από την πρωταθλήτρια Φινλανδία ξεπερνώντας τους οικοδεσπότες Ταϊλανδούς, που έκαναν τεράστια βήματα προόδου αλλά και παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Ιταλία, Τσεχία και ΗΠΑ, που έμειναν εκτός μεταλλίων.

Για τη μεγάλη αυτή επιτυχία του Γιάννη Κάρμαν, ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης εξέφρασε την ευαρέσκειά του δηλώνοντας τα εξής:

«Ο Γιάννης είναι ένας σπουδαίος αθλητής με τεράστιες δυνατότητες στο χώρο της σκοποβολής και πολλές επιτυχίες που μας έχουν εντυπωσιάσει. Αυτή όμως η επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον τοποθετεί στο πάνθεον των μεγάλων Ελλήνων αθλητών και είναι τιμή για την Ελλάδα μας, την πόλη των Μεγάρων και τον Δήμο μας.

Φίλε Γιάννη συνέχισε. Εύχομαι να σε δούμε ακόμη πιο ψηλά. Υγεία, δύναμη και η νέα χρονιά να είναι ακόμη πιο δημιουργική με πολλές νίκες και θριάμβους».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Δ. Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button