Διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό προς Κόρινθο λόγω τροχαίου στο 37ο χλμ

Update: 21:40. Νεότερες πληροφορίες από ειδησεογραφικές πηγές αναφέρουν ότι δραματική συνέπεια της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να σκοτωθούν τόσο ο οδηγός της μηχανής όσο και η ηλικιωμένη οδηγός του ΙΧ, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο συνοδηγός, ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

——————————————————-

Update 17:30. Η επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας κάνει λόγο για δύο πολύ σοβαρά τραυματίες. Την οδηγό του Ι.Χ. οχήματος που εισήλθε «ανάποδα» στην Εθνική Οδό και τον οδηγό της μοτοσυκλέτας. Ωστόσο πολλά δημοσιεύματα άλλων ειδησεογραφικών πηγών και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι και οι δύο οδηγοί των οχημάτων είναι νεκροί και ο συνοδηγός του Ι.Χ σοβαρά τραυματίας.

—————————————————

Update 17:05. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Κόρινθο.

—————————————————

Update 16:25. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αυτοκίνητο Ι.Χ. εισήλθε αντικανονικά (ανάποδα) στην Εθνική Οδό στην έξοδο των Μεγάρων και συγκρούσθηκε με μοτοσυκλέτα που κατευθυνόταν προς Κόρινθο.

—————————————————

Λόγω τροχαίου ατυχήματος έχει διακοπεί από ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο. Το τροχαίο έχει σημειωθεί στο 37ο χλμ.

Αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο, όπου έχει σημειωθεί και αρκετά μεγάλη ουρά αυτοκινήτων.

οι φωτογραφίες είναι από το ύψος του προαστιακού σιδηροδρόμου της Νέας Περάμου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button