ΠΑΣΟΚ Μεγάρων & Δ. Αττικής: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον ξαφνικό θάνατο του Λευτέρη Νικολάου

Συλλυπητήριο μήνυμα από την Τ.Ο.  Μεγάρων – Νέας Περάμου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. αναφέρεται στην ξαφνική είδηση του αιφνίδιου θανάτου του συμπολίτη μας και μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής και Συντονιστή Γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, Λευτέρη Νικολάου.

Επίσης για το ίδιο δυστυχές γεγονός η Ν.Ε. Δυτικής Αττικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θρηνώντας – όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της – την απώλεια του μέλους του κόμματος ΛΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, επισημαίνει:

Ο απροσδόκητος χαμός του, συγκλόνισε όλους τους φίλους και συντρόφους του τόσο στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων, όσο και όλους εμάς στη Νομαρχιακή Επιτροπή που είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε και να αγωνιστούμε μαζί του.

Πιστός «στρατιώτης» του κόμματος, αγνός αγωνιστής, υπηρέτησε κυρίως τα δύσκολα χρόνια με ανιδιοτέλεια την Δημοκρατική Παράταξη από διάφορες θέσεις της Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων – Νέας Περάμου, αλλά και της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής.

Ενεργός πολίτης, ήταν πανταχού παρών, παρεμβαίνοντας και αναζητώντας λύσεις σε πολλά ζητήματα που αφορούσαν την πόλη του αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Το θάρρος του για να διεκδικήσει πράγματα για τον τόπο του, η αγωνιστική του διάθεση και κυρίως το ήθος του, είναι η παρακαταθήκη που αφήνει σε όλους εμάς και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους που θέλουν να αγωνιστούν μαζί μας για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία.

Τιμώντας την Μνήμη του, ως ύστατο φόρο τιμής η Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αττικής θα καταθέσει στεφάνι στην σορό του, ενώ αντιπροσωπεία μελών θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία για να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σύντροφε Λευτέρη Καλό Ταξίδι στην Αιωνιότητα. Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας…

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button