Επιστολή – αίτηση κατοίκου προς Δ. Μεγαρέων για καθαρισμό οικοπέδου με ξερά χόρτα και κλαδέματα

Κάτοικος της Νέας Περάμου απέστειλε επιστολή – αίτηση με την οποία γνωστοποιεί πρόβλημα με παρακείμενο οικόπεδο της ιδιοκτησίας του το οποίο παραμένει ακαθάριστο από ξερά χόρτα και κλαδέματα διατρέχοντας άμεσο κίνδυνο σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την κάτοικο και σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό της, ο Δήμος «δηλώνει αναρμόδιος και αδυνατεί να επέμβει και η μόνη οδός για να λυθεί το θέμα είναι η δημοσιοποίηση της επιστολής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω οικόπεδο, καθώς μας είπε, βρίσκεται πλησίον της οικίας του τραγικού περιστατικού πυρκαγιάς με θύμα μια ηλικιωμένη κυρία, όπου χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής και εθελοντών η φωτιά δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τέλος, παρατίθεται η επιστολή – αίτηση της κατοίκου της Νέας Περάμου, κ. Δαλαβάγκα Παρασκευής, προς τον δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη, την οποία έχει κοινοποιήσει τόσο στην Αστυνομία Μεγάρων όσο και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων.

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Έπειτα από επανειλημμένα τηλεφωνήματα από τις αρχές Μαρτίου αλλά και τις άκαρπες προσπάθειες μέχρι και σήμερα για την προώθηση του αιτήματός μας, καθώς το συνεργείο του Δήμου ήλθε, είδε και απήλθε υποσχόμενο να προχωρήσει στον καθαρισμό, σας αποστέλλω και γραπτώς, επίσημα το αίτημα μας.

Αιτούμαστε τον καθαρισμό των ξερόχορτων του οικοπέδου που βρίσκεται δίπλα στην οικία μας καθώς κρίνουμε πως είναι επικίνδυνα για την πρόκληση πυρκαγιάς στην περιοχή. Το αίτημά μας έρχεται σε συνέχεια των τραγικών εξελίξεων της 7ης Αυγούστου όπου λίγα μέτρα πιο πάνω (75 ΜΕ Νέας Περάμου) πήρε φωτιά το σπίτι ηλικιωμένης με τραγικές συνέπειες.

Η οικία μας βρίσκεται στην οδό Γ. Καστάνη 2 στη Νέα Πέραμο και το οικόπεδο που κρίνουμε ότι πρέπει να καθαριστεί ΑΜΕΣΑ λόγω μεγάλης επικινδυνότητας για την πρόκληση πυρκαγιάς βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο δικό μας οικόπεδο όχι από την μεριά του δρόμου αλλά από την μέσα μεριά. Το εν λόγω οικόπεδο ανήκει στον κ. (…….) τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά ούτε έχω στοιχεία επικοινωνίας.

Παρακαλώ αποστείλετέ μου τον αρ. πρωτοκόλλου του αιτήματός μας.

Με εκτίμηση,

Παρασκευή Δαλαβάγκα

(Για λόγους ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων το megaratv δεν αναφέρει το όνομα του ιδιοκτήτη του εν λόγω οικοπέδου)

Παρόμοια άρθρα

Back to top button