Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του «Ηρόδωρου»

Το 1ο Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό έρχεται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων, στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων τους, όπως πληροφορούμεθα με δελτίο τύπου το οποίο αναφέρει συγκεκριμένα:

Η ιδέα και η υλοποίησή της αποτελεί την αντιπρόταση στη ματαίωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων λόγω COVID-19 και στόχος μας είναι τα παιδιά να μην βιώσουν την έλλειψη των καθιερωμένων χριστουγεννιάτικων εορτών.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση και με αγάπη για τους μικρούς μας μαθητές και όχι μόνο δημιουργήσαμε το 1ο Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό με τη συμμετοχή του εκπαιδευτικού προσωπικού των σταθμών του νομικού προσώπου, την παιδική χορωδία της κας Σοφίας Κιοσκέρογλου.

Έτσι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ να βιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων και να:

Παίξουν και να δημιουργήσουν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές

Παρακολουθήσουν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια

Επικοινωνήσουν και να συνομιλήσουν με τον Αϊ Βασίλη μέσα από την πλατφόρμα zoom

Διασκεδάσουν με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και κουκλοθέατρο

Περιηγηθούν μέσα από live camera στο πραγματικό χωριό του Αϊ Βασίλη

Όλες οι δραστηριότητες θα καταγράφονται και θα ανεβαίνουν στο διαδίκτυο, με στόχο να υπάρχει καθημερινά ένα πρόγραμμα το οποίο θα μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα παιδιά από το σπίτι τους, είτε από την τηλεόραση, είτε από την οθόνη του υπολογιστή τους.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα φιλοξενηθεί στην επίσημη σελίδα του νομικού προσώπου www.irodoros.gr.
Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από τις 21 Δεκεμβρίου 2020 και θα λειτουργεί αδιάλειπτα για όλο το 24ωρο.

ΕΓΓΡΑΦΗ & ΣΥΝΔΕΣΗ μέσω πλατφόρμας Zoom:

Για να κλείσετε ηλεκτρονικό ραντεβού με τον Αϊ Βασίλη και να συνομιλήσετε μαζί του από 21 έως και 24 Δεκεμβρίου 2020 παρακαλούμε συμπληρώστε άμεσα την ακόλουθη διαδικτυακή φόρμα εγγραφής για την απόκτηση ΔΩΡΕΑΝ κωδικού εισόδου. https://form.jotform.com/203453002515037

Όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κ. Γιάννα Ρήγα, κύριο μέλημα του νομικού προσώπου είναι να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και την ίδια ώρα να μπορέσουν τα παιδιά να ζήσουν το εορταστικό κλίμα στα σπίτια τους και να βιώσουν τη θαλπωρή και την ζεστασιά του προσωπικού των βρεφονηπιακών μας σταθμών παραμένοντας ασφαλείς χωρίς να αφήσουμε αυτά τα Χριστούγεννα να χαθούν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button