Τριήμερο Μπασκετικό Φεστιβάλ 3-5/9 στη Νέα Πέραμο από την Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων

Ένωση Νέας Περάμου - Μεγάρων: «Ένα σπουδαίο αθλητικό event επιστρέφει στην πόλη μας»

Ένα αθλητικό γεγονός που λαμβάνει χώρα στη Νέα Πέραμο κάθε χρόνο τον Ιούνιο, φέτος λόγω των δύσκολων συνθηκών του κορωνοϊού μετατέθηκε για το τριήμερο 3-5 Σεπτεμβρίου.
«Λόγω του ότι τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο μπασκετικό τουρνουά έχουν προετοιμαστεί ψυχολογικά μέρες τώρα και αδημονούν», ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, Γιάννης Δημητρακόπουλος, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δήλωσε «πως δεν μπορεί να αναβληθεί το τουρνουά εξ’ αιτίας του τριήμερου εθνικού πένθους για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη.
Αλλά είναι βέβαιο ότι το τουρνουά θα εξελιχθεί σε ήπιο αθλητικό κλίμα, ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και χωρίς μουσική και άλλα περιττά».

Δύο λόγια για το τριήμερο μπασκετικό τουρνουά το οποίο γίνεται με την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου και του Ν.Π. του Δ. Μεγαρέων «ΗΡΟΔΩΡΟΣ».

Πρόκειται για ένα τριήμερο Festival (το μοναδικό στην Ελλάδα) και όχι για ένα απλό 3 on 3.
Είναι μία ιδέα που γεννήθηκε και πήρε σάρκα και οστά στη Νέα Πέραμο από κάποιους φίλους όχι μόνο του μπάσκετ, αλλά του αθλητισμού εν γένει.

Αναγνώριση: στην τελευταία Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., αναγνωρίστηκε ως το μεγαλύτερο 3 on 3 τουρνουά της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Νοτίου Αττικής.

Οφείλουμε, ως μέλη της τρέχουσας διοίκησης τόσο απέναντι στους προηγούμενους, πολύ περισσότερο δε, στους επόμενους να κρατήσουμε ζωντανή και να εξελίξουμε μία τόσο σημαντική εκδήλωση για την πόλη μας, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες.

Φτιάξε λοιπόν την ομάδα σου, φέρε τα παιδιά σου, φέρε τους φίλους σου, έλα σαν επισκέπτης, έλα σαν φίλαθλος!

Το οξυγόνο για να παραμείνει ζωντανό το κύτταρο του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, είναι η συμμετοχή μας!

Αυτή η διοργάνωση το αξίζει γιατί φέτος εισάγονται παιχνίδια ατομικών δεξιοτήτων για όλες τις ηλικίες με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους!

Στα γηπεδικά ζητήματα.
– Ο χώρος έχει αλλάξει τελείως μορφή και βρίσκεται σε καλό επίπεδο
Έχει βαφτεί το δάπεδο.
– Έχουν βαφτεί οι εξέδρες και σβήστηκαν τα διάφορα – συνθήματα και οι μουτζουρες.
– Ενισχύθηκε ο φωτισμός.
– Τοποθετήθηκαν νέα διχτάκια παντού.
-Μεταφέραμε τις μικρές μπασκέτες για τα μικρότερα παιδιά.

Γενικά έχει ανανεωθεί ο χώρος και περιμένει να δεχτεί αθλητές και φίλους του μπάσκετ.
Τουλάχιστον συντηρήθηκε.
Ξεκινάμε την Παρασκευή στις 03/09 και από τις 17:00 το απόγευμα δεχόμαστε όλο τον κόσμο που έχει φτιάξει ομάδα ή θέλει να συμμετέχει στις ατομικές δεξιότητες, να έρθει στο ανοικτό, να παραλάβει την φανέλα του 3ον3 και να παίξει.

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή συνεργασία με
– τους υπαλλήλους του Δήμου και της Κοινότητας,
– τους αρμόδιους αιρετούς,
– το Νομικό Πρόσωπο για τον Αθλητισμό Ηροδωρος, την πρόεδρο κα Ρήγα Γιάννα, τους υπαλλήλους του Ηροδωρου που είναι κάθε χρόνο δίπλα σε αυτή την εκδήλωση
– όλο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μπάσκετ της πόλης μας που έχει συμβάλλει και με εθελοντισμό και οικονομικά
– όλους τους χορηγούς που υποστηρίζουν την εκδήλωση

«Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια με πολύ δύσκολες συνθήκες. Προσωπικά στις 6 εκδηλώσεις που έχω συμμετάσχει δεν έχω ξαναζήσει τόσες δυσκολίες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Δημητρακόπουλος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button