Δ. Στεφάτου: Επίσκεψη στον Σύνδεσμο Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας

Τον Σύνδεσμο Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ) επισκέφτηκαν τα τμήματα Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας και Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα η υποψήφια Βουλευτής στην Δυτική Αττική και υπεύθυνη ψηφιακής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Διονυσία Στεφάτου, μαζί με την υποψήφια βουλευτή Αγγουράκη Κλειώ και τον υποψήφιο βουλευτή Κώστα Ζαχαριάδη.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έγινε δεκτό από το Προεδρείο του ΣΕΠΕ, όπου συζητήθηκαν τα σημαντικά ζητήματα του κλάδου, που είναι η ατμομηχανή της ψηφιακής τεχνολογίας και της 4ης Βιομηχανικής/Τεχνολογικής επανάστασης.

Δόθηκε αμοιβαία δέσμευση και υπόσχεση για συνεργασία με τη νέα Κυβέρνηση, στη βάση των αναγκών της οικονομίας και του κλάδου.

Σε δήλωσή της η υπεύθυνη ψηφιακής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και υποψήφια Βουλευτής στη Δυτική Αττική Διονυσία Στεφάτου δήλωσε :

«Αποτελεί δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να συμπεριληφθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποκλείονται από το σχέδιο Ελλάδα 2.0 στις δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού και στήριξή τους ώστε να ενσωματώσουν σύγχρονες ψηφιακές λύσεις σε συνεργασία με τα επιμελητήρια με λύσεις κεντρικού σχεδιασμού.

Ακόμη θα δοθούν φορολογικά και ασφαλιστικά κίνητρα σε επιχειρήσεις για προσλήψεις και επενδυτικά κίνητρα σε νέους επιστήμονες στον κλάδο Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών ώστε να ανασχεθεί το brain drain».

Η Διονυσία Στεφάτου ολοκληρώνοντας, υπογράμμισε:
«Η Ελλάδα δεν πρέπει να λειτουργήσει μόνο ως καταναλωτής έτοιμων ψηφιακών υπηρεσιών και λύσεων που θα αγοραστούν απ’ έξω αυξάνοντας τα ελλείμματα, αλλά πρέπει να αναπτύξει τον κλάδο της Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών με έμφαση στην Καινοτομία και την Έρευνα».

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button