Πάνω από 770 άδειες για τεχνικά επαγγέλματα και εργαζόμενους δόθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής

Ξεπέρασαν τις 770 οι επαγγελματικές άδειες που χορηγήθηκαν ήδη το πρώτο τρίμηνο του 2023 από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, με συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλου, σύμφωνα με δελτίο τύπου εκ του γραφείου του.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής και με βάση την κείμενη νομοθεσία που ορίζει όλα τα προαπαιτούμενα για την χορήγηση επαγγελματικών αδειών και τα τεχνικά επαγγέλματα, το Τμήμα Επαγγέλματος χορήγησε άδειες που αφορούν στην πλειονότητά τους χειριστές μηχανημάτων διαφόρων ειδικοτήτων, ηλεκτροσυγκολλητές, μηχανικούς εγκαταστάσεων και πολλές ακόμη ειδικότητες, όπως οι εργαζόμενοι της περιοχής της Δυτικής Αττικής αιτήθηκαν.

Ο αντιπεριφερειάρχης, Λευτέρης Κοσμόπουλος. συντονίζοντας το έργο των υπηρεσιών τονίζει ότι απαιτείται οι γραφειοκρατικές ενέργειες να γίνονται ορθά, με απόλυτη τήρηση των νομοθετικών πλαισίων και με γνώμονα την πιστοποίηση των εργαζομένων που οδηγεί σε ορθή λειτουργία των επιχειρήσεων της περιοχής και στην ανάπτυξη.

Ο κ. Κοσμόπουλος ανέφερε σχετικά: «Η Περιφέρεια Αττικής και εγώ προσωπικά έχουμε προτεραιότητα την ανάπτυξη και την ορθή λειτουργία του κόσμου της εργασίας και της επιχειρηματικότητας που συμβάλλει στην ευρύτερη ευημερία στην Δυτική Αττική. Με αυτό το σκεπτικό, το Τμήμα Επαγγέλματος, εφαρμόζοντας πιστά την κείμενη νομοθεσία και εξυπηρετώντας παράλληλα τον μεγάλο όγκο των εργαζομένων στην Δυτική Αττική, χορήγησε πάνω από 770 άδειες σε τεχνικά επαγγέλματα, που αποτελούν το στήριγμα της ανάπτυξης και της παραγωγικότητας. Σε αυτό τον άξονα, συνεχίζουμε με έμπρακτη στήριξη του κόσμου της εργασίας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button