Δ. Μεγαρέων: «Άτυχοι χειρισμοί επιτηδείων εκθέτουν τα Μέγαρα»

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει: Στην πόλη μας πριν δυό μέρες σημειώθηκε ένα τραγικό περιστατικό με τον θάνατο άτυχου μαθητή του ΕΠΑΛ Μεγάρων. Ένα παιδί έχασε τη ζωή του και προφανώς όλοι θρηνούμε την απώλεια της ψυχής του.

Η είδηση για το λυπηρό γεγονός έπεσε “ως κεραυνός εν αιθρία” στη σχολική κοινότητα και στην τοπική κοινωνία και υπήρξαν διάφοροι ψίθυροι, που αναστάτωσαν την πόλη των Μεγάρων.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην γίνεται παραπληροφόρηση γίνεται γνωστό ότι ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, ενδιαφέρθηκε από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το γεγονός κι επικοινώνησε με την οικογένεια, που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του και προς την οποία εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια δηλώνοντας έμπρακτα και τη συμπαράσταση του Δήμου και ικανοποίησε τα αιτήματά τους.

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία μαθητών του ΕΠΑΛ επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο και συζήτησαν το όλο θέμα και κατέληξαν διαμαρτυρόμενοι πως κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την οδύνη και τον πόνο από την τραγική απώλεια του συμμαθητή τους με άτυχους χειρισμούς δίνουν έκταση στο όλο θέμα δυσφημώντας το σχολείο, τους μαθητές και τους καθηγητές και κατ’ επέκταση και τον Δήμο Μεγαρέων με ενέργειες που προκαλούν δίκαια την αγανάκτηση της Διοίκησης του Δήμου ο οποίος εντέλει συμπαραστάθηκε όπως άρμοζε στη διαχείριση του άτυχου γεγονότος.

Έρανος από τους μαθητές για την οικονομική στήριξη της οικογένειας είναι αχρείαστος, οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου είναι κοντά στην οικογένεια και επιτέλους ας σταματήσουν κάποιοι επιτήδειοι με άτυχους χειρισμούς να εκθέτουν πρόσωπα και τον Δήμο Μεγαρέων. Το παρόν δελτίο τύπου εκδίδεται ύστερα από απαίτηση των μαθητών του ΕΠΑΛ, για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να σταματήσουν κάποιοι να διακινούν ψιθύρους και συκοφαντίες.

Η απώλεια της ζωής του άτυχου συμμαθητή τους είναι ένα τραγικό συμβάν που μας έχει συγκλονίσει όλους, προξενώντας θρήνο και σπαραγμό και ασφαλώς δεν προσφέρεται για οποιαδήποτε περαιτέρω εκμετάλλευση.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμος Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button