Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας σήμερα 13/3

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων:

Απαγορεύεται το πάρκινγκ των αυτοκινήτων στην Οδό Μινώας και στην 28ης Οκτωβρίου την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, από τις 15:00 και μετά.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, τα Μέγαρα θα υποδεχθούν την Ολυμπιακή Φλόγα στην Κεντρική πλατεία των Μεγάρων με εκδήλωση που διοργανώνεται από τη Δήμο Μεγαρέων με τη συμμετοχή των τοπικών Αθλητικών και πολιτιστικών Φορέων.

Έχει ληφθεί σχετική μέριμνα ώστε κατά μήκος της διαδρομής τόσο στην Οδό Μινώας από τα φανάρια της ΠΕΟΑΚ και βορείως μέχρι την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου και δυτικά κατά μήκος όλης της διαδρομής επί της Κεντρικής Λεωφόρου των Μεγάρων μέχρι το Γήπεδο του Βύζαντος να μην υπάρχουν σταθμευμένα αυτοκίνητα κι εμποδίζουν τους δρομείς, που θα τρέξουν με την Ολυμπιακή Φλόγα και τα συνοδευτικά οχήματα, που θα ακολουθούν.

Τόσο ο Δήμος όσο και η Τροχαία Μεγάρων συνιστούν και παρακαλούν τους πολίτες των Μεγάρων να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση και να φροντίσουν όλη την ημέρα της Παρασκευής 13 Μαρτίου να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους σε όλη τη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας από την οδό Μινώας, την κεντρική Οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι το Δημοτικό Γήπεδο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button