Δ. Δάλλας: «Γιατί δεν πρέπει να χαρίσουμε άλλη μια πενταετία στη διοίκηση Σταμούλη»

Ακολουθεί άρθρο – επιστολή του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Μεγαρέων με τον συνδυασμό «Μαζί με Όραμα» και υποψήφιου συμβούλου με τον συνδυασμό «Νέα Δύναμη», Δημητρίου Δάλλα, που αφορά «στην πενταετία διοίκησης του δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη», όπως επισημαίνει.

Όταν κάποιος θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία της περιοχής και των συμπολιτών του ξεκινάει με όνειρα και σχέδια. Στην πορεία συχνά αντιμετωπίζει δυσκολίες που δεν υπολόγιζε και προσγειώνεται στην πραγματικότητα της ελληνικής γραφειοκρατίας και των καθυστερήσεων.

Κάνει λοιπόν ότι του επιτρέπουν οι συνθήκες και περιορίζεται στα ένα, δύο, τρία…και όχι στα δέκα πράγματα που σχεδίαζε. Μέχρις εδώ δικαιολογείται η κάθε εκλεγμένη διοίκηση ιδιαίτερα αν είναι τετραετίας.

Όμως εσείς κύριε Σταμούλη λάβατε δις την εντολή να διοικήσετε και να αναβαθμίσετε την περιοχή μας. Σήμερα αντί να συζητάμε το “έργο” σας μένουν αναπάντητα πολλά ερωτήματα όπως:

1) Ποια αντισταθμιστικά οφέλη διεκδικήσατε για τη διέλευση του καλωδίου υψηλής τάσης που περνά τελικά από την περιοχή μας;
2) Πώς αξιοποιήσατε τα εκατομμύρια που σας εξασφάλισε η κυβέρνηση για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε Κινέτα και Νέα Πέραμο από τις φυσικές καταστροφές των προηγούμενων ετών;
3) Τι κάνατε για την ανοιχτή πληγή που λέγεται ΔΕΥΑΜ και τις οφειλές στην ΕΥΔΑΠ; (δυστυχώς ο Δήμος μας είναι ο μεγαλύτερος οφειλέτης της τα τελευταία χρόνια)
4) Γιατί ενώ έχει εγκριθεί από το 2021 το ΓΠΣ δεν το αξιοποιήσετε για τις περιοχές της Βαρέας και του Αλεποχωρίου;
5) Ιδιαίτερα για την περιοχή της Βαρέας, γιατί δεν φροντίσατε να αναδομηθεί η παραλία; Και γιατί έντεχνα οι ευθύνες πάντα πέφτουν στην Περιφέρεια ή στην Κυβέρνηση; Ο Δήμος δεν οφείλει να κυνηγά την κεντρική εξουσία;
6) Ποιο είναι το ενδιαφέρον σας για το σοβαρότατο θέμα των σχολικών κτιρίων; Ιδιαίτερα στη Νέα Πέραμο το 1ο δημοτικό σχολείο καταρρέει και το καινούργιο κτίριο του 2ου δημοτικού δε θα παραδοθεί ούτε φέτος (ήταν να παραδοθεί το Σεπτέμβριο του 2022).
7) Που είναι τα έργα τα οποία ήταν έτοιμα για υλοποίηση και περάτωση “μέσα στα συρτάρια σας “όπως λέγατε εδώ και ένα χρόνο κάθε φορά που σας ασκούσαμε κριτική στα δημοτικά συμβούλια

Είναι πολλά τα ερωτήματα και προκλητική η αδράνειά σας. Δεν καταφέρατε σχεδόν τίποτα στα 9 χρόνια (!) που διοικείτε και με θράσος έρχεστε να ζητήσετε και πάλι την ψήφο των συμπολιτών σας. Όμως τα τελευταία χρόνια οι πολίτες έχουμε αποδείξει ότι δε συγχωρούμε και δε δίνουμε ευκαιρίες σε όποιον μας απογοητεύει. Και εσείς μας έχετε απογοητεύσει κατ’ εξακολούθηση.

Δάλλας Δημήτριος
Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος με τον συνδυασμό Νέα Δύναμη με επικεφαλής τον Σπύρο Κορώση

Παρόμοια άρθρα

Back to top button