Χρυσή Γκοσδή: «Λίγα λόγια, πολλές αλήθειες που σκόπιμα ξεχάστηκαν»

Ακολουθεί άρθρο – επιστολή της Χρυσής Γκοσδή, π. προέδρου Κοινότητας Μεγάρων και υποψήφιας συμβούλου Κοινότητας Μεγάρων, με τον συνδυασμό ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Σταμούλη.

Η αγωνία σας και η ταραχή σας φαίνεται να κλιμακώνονται με ραγδαίους ρυθμούς κρίνοντας το χρονικό πλαίσιο που επιλέξατε να κάνετε τη δική σας σύγκριση. Πράγματι, θα μπορούσε να είχε γίνει προγραμματισμός εν μέσω της πανδημίας εάν συμμορφωνόσασταν με τις συστάσεις. Βεβαίως όμως αναρωτιέμαι πώς ζητάτε την συμπαράσταση των πολιτών όταν χλευάζατε αρκετές φορές και δε συμμετείχατε στις μορφές συνεδρίασης που ορίζονταν από τους ειδικούς.

Η παραπάνω αποχή σε μεγάλο βαθμό σας κράτησε ανενημέρωτους και δε μπορέσατε είτε να συμμετάσχετε στις διαδικτυακές ενημερώσεις ή σε συζητήσεις. Σας θυμίζω επίσης πως το κέντρο υγείας μπήκε σε 24ωρη λειτουργία όταν παραδόθηκε στον τότε διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ η απόφαση της Κοινότητας Μεγάρων της 27ης Οκτωβρίου του 2019. Επίσης η κοινότητα Μεγάρων στήριξε από τη δική της σκοπιά δρώμενα που ενδεχόμενως υποβίβαζαν την περιοχή λ.χ δομές μεταναστών.

Και με την άρση της πανδημίας μέσα σε 1,5 χρόνο κατάφερε να κάνει αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις παρόλο που το έργο της το κάνατε δύσκολο κατά την διάρκεια της καραντίνας παίζοντας με την ανθρώπινη υπόσταση και κοροϊδεύοντας και ζητώντας τηλεδιάσκεψη χωρίς να συμμετέχετε, ζητώντας δια περιφοράς χωρίς όμως να προσαρμόζεστε.

Αντιθέτως από τον Απρίλιο έως τώρα το έργο της είναι μηδενικό λόγω της αδιαφορίας σας και της ανικανότητάς σας να συνεργαστείτε και να οργανώσετε και να εργαστείτε με τις υπηρεσίες του Δήμου όπως λαμπρά δείξατε στον τελευταίο αγώνα Λιμένων. Η εργασία σας αποτελεί συνιστώσα της κάμερας. Όταν σβήνει η κάμερα σταματά και η εργασία .

Με εκτίμηση,
Χρυσή Γκοσδη π.Πρόεδρος Κοινότητας Μεγαρέων
Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Μεγαρων με την Ένωση Πολιτών και Δήμαρχο τον Γρήγορη Σταμουλη Καθηγήτρια Φυσική αγωγής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button