Κωνσταντίνος Δέδες: «Οι Δούρειοι Ίπποι του συστήματος»

«Η έξυπνη τεχνική του Οδυσσέα είναι τελικά διαχρονική και πραγματικά ιδανική για κάποιον που θέλει να ολοκληρώσει την κατάκτηση του. Την ίδια τεχνική χρησιμοποιούν και οι επίδοξοι κατακτητές της χώρας μας, αφού είναι μέθοδος πιστοποιημένη και σίγουρη για το αποτέλεσμα.

Όλοι οι πολίτικοι αρχηγοί, πριν γίνουν πρωθυπουργοί, μας έφερναν «δώρα», όπως το «λεφτά υπάρχουν», «θα σκίσω τα μνημόνια», «με ένα νόμο και ένα άρθρο», για να μας δελεάσουν και να αναλάβουν την εξουσία, φυσικά σαν υπάλληλοι των αφεντικών τους που είναι το τραπεζικό σύστημα και οι αγορές.

Για να διοικήσουν όμως και αυτοί με την σειρά τους χρησιμοποιούν την ίδια τεχνική.

Με αφορμή δυο περιστατικών που ήρθαν στην αντίληψή μου, στο άρθρο αυτό θα αναφερθώ μόνο σε μερικούς και Ελληνικούς δούρειους ίππους.

Το πρώτο γεγονός είναι η ανακοίνωση ότι για την προστασία μας από τους γύφτους θα μεταφερθούν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις και στην περιοχή μας.

Το δεύτερο είναι η διακοπή της παροχής του νερού σε μια άνεργη οικογένεια με μωρό παιδί, από την Δ.Ε.Υ.Α. Μεγάρων. Αυτά τα δυο γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους διότι αναδεικνύουν την πρόθεση των εξουσιαστών μας και τον τρόπο που θα εφαρμόσουν τα συμφωνημένα.

Φυσικά εάν είμαστε σε ομαλή περίοδο, αυτά τα γεγονότα θα ήταν λογικά και επιθυμητά. Η πραγματικότητα όμως με κάνει να σκέφτομαι διαφορετικά και να προσπαθώ να δίνω τις εξηγήσεις σε σχέση με αυτό που ζούμε και όχι με το τι θα έπρεπε.

Στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με το πρόσχημα της τρομοκρατίας εδώ και καιρό  έχουν στρατιωτικοποιηθεί οι πόλεις. Στην Ελλάδα έχουν άλλους μπαμπούλες, για να μας επιβάλουν τους κανόνες «των αγορών».

Σαν δούρειος ίππος λειτουργεί επίσης και ένα άλλο τμήμα της κοινωνίας μας, ακριβώς γι αυτό, γιατί όντας μέλη της θεωρητικά είναι στο απυρόβλητο, λέγοντας ότι τι να κάνουν  εκτελούν εντολές άνωθεν. Όμως η ψυχρή πραγματικότητα λέει ότι την εντολή για την διακοπή του νερού στην προαναφερθείσα οικογένεια την έδωσε κάποιος διευθυντής, ή την εντολή για την διακοπή (από την κολόνα) του ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού μου, επίσης κάποιος άλλος και πάει λέγοντας.

Όλοι δεν αναρωτιόμαστε γιατί το κράτος με επίσημο τρόπο παρέχει ασυλία στους γύφτους και εννοώ αυτούς που παραβιάζουν τους νόμους;;.

Όλοι δεν αναρωτιόμαστε γιατί το κράτος προστατεύει ακόμα τους δημοσίους υπαλλήλους και ειδικότερα τους ανώτερους βαθμούς με το να τους κρατάει τους μισθούς σε υψηλά για την εποχή επίπεδα;;.

Επίτηδες γίνονται αυτά για να δημιουργήσουν εικονικούς εχθρούς στον λαό και έτσι να μην στοχοποιήσει τον πραγματικό ένοχο που είναι το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Ας αναρωτηθούμε όμως γιατί τώρα συμβαίνουν όλα αυτά;

Τον Σεπτέμβρη αρχίζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και έχουν ανάγκη από μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις για να επιβάλουν τις εξώσεις κατοικιών κατά το μοντέλο Ισπανίας και Ουγγαρίας, όπου ξημερώματα πετούν στο δρόμο τις οικογένειες. (Υπολογίζεται ότι μέσα στο 2017 θα πλειστηριαστούν 20.000 ακίνητα).

Είναι ξεκάθαρο ότι ο στόχος είναι η ιδιωτική περιουσία, γιατί την δημόσια την έχουν ήδη αρπάξει.

Από τις αρχές της κρίσης το Ε.ΠΑ.Μ και συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας του, Δημήτρης Καζάκης ισχυρίζεται αδιάκοπα ότι ο στόχος είναι το οικόπεδο που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, διότι είναι οικόπεδο γωνία.

Είναι ευλογημένο από τον θεό και σε οποιονδήποτε τοκογλύφο του τρέχουν τα σάλια για να το αποκτήσει.

Είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι που συνεχίζετε να παίζεται στις πλάτες μας.

Φοβάμαι λοιπόν ότι έχει έρθει η ώρα της εφαρμογής του σχεδίου της μεταβίβασης της ιδιωτικής περιουσίας μας στους <<διεθνείς γύπες>> που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να ορμίσουν.

Αυτό χρειάζεται όντως μεγάλες δυνάμεις απώθησης της λαϊκής αντίδρασης που είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει.

Ένα χάος λοιπόν δημιουργείται στο μυαλό μας μη γνωρίζοντας από που θα μας έρθει.  Ποια είναι η λύση λοιπόν;;.

Είναι αυτή που πάντα ένας μεγάλος ηγέτης μπορεί να δώσει και είναι η λύση του Γόρδιου Δεσμού.

Ο μεγάλος ηγέτης, είναι και θα είναι ο ελληνικός λαός, που με τέτοιο λυσσαλέο τρόπο τα κοράκια των Μ.Μ.Ε έχουν βαλθεί να τον υποβαθμίσουν.

Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το ΣΠΑΘΙ μας και να κόψουμε το σχοινί της θηλιάς που μας έχουν περάσει στο λαιμό, δημιουργώντας έτσι ένα τέλος, στην κατρακύλα μας.

Δεν είναι οι γύφτοι ο εχθρός μας, ούτε οι διευθυντές των άνω υπηρεσιών, ούτε κάνεις άλλος εκτός από τους διαχρονικούς «προδότες και δωσίλογους» της χώρας μας.

Από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι όπως το γνωρίζουμε. Τα πάντα θα αλλάξουν.

Στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε στο καλλίτερο.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πιστέψω στην προπαγάνδα των σιχαμερών υποκειμένων, των προσκυνημένων στο χρήμα, και να παραδεχτώ ότι αυτός ο λαός είναι τελειωμένος. Όχι εγώ.

Υπάρχει πρακτική και άμεση λύση.»

Κώστας Αν. Δέδες

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Παρόμοια άρθρα

Back to top button