Αθ. Μπούρας: Σύσκεψη στον ΕΛΓΑ για τη χαλαζόπτωση στις Ερυθρές

Δελτίο τύπου Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Αθανάσιου Μπούρα:

Με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής Θανάση Μπούρα και σε συνέχεια της καταστροφικής χαλαζόπτωσης στη Δημοτική Ενότητα Ερυθρών στις 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) υπό τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και με την παρουσία του αρμόδιου Διευθυντή κ. Δημήτρη Μπόλου, του Αντιδημάρχου του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Μιχάλη Σακελλάρη, της γεωπόνου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερυθρών κ. Μάγδα Σακελλάρη, των αγροτών των Ερυθρών κ. Γιώργου Γέρου και Γιώργου Παθέκα και του κ. Μπούρα μαζί με το συνεργάτη του Θανάση Μιχάλη.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο όλα τα προβλήματα που προέκυψαν μετά τη χαλαζόπτωση, τα οποία ο κ. Μπούρας είδε επιτόπου την επομένη της καταστροφής, επισκεπτομένος την πληγείσα περιοχή μαζί με τον κ. Μπόλο και κλιμάκιο του ΕΛΓΑ και συζήτησε λεπτομερώς με όλους τους αγρότες της περιοχής.

Ο κ. Λυκουρέντζος άκουσε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης όλα όσα του ανέλυσαν οι παρευρισκόμενοι και διαβεβαίωσε τόσο για την επιτάχυνση των καταγραφών όσο και για την κατά το δυνατόν συντομότερη αποζημίωση των πληγέντων αγροτών.

Επίσης, συζητήθηκαν και άλλα βασικά θέματα που αφορούν την ποσότητα και την ποιότητα των διαφόρων ποικιλιών σταφυλιών της περιοχής των Ερυθρών.

Ο κ. Μπούρας παρακολουθεί στενά το θέμα για την άμεση επίλυση των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών που προέκυψαν από την καταστροφική χαλαζόπτωση.

Βουλή των Ελλήνων, 100 21 Αθήνα-τηλ.:2103708401-2, Fax: 2103707888
Θεμιστοκλέους 3, 10677 Αθήνα, Τηλ.: 210 3303066, Φαξ: 210 3301970
e-mail: [email protected], [email protected]

Παρόμοια άρθρα

Back to top button