Απάντηση της Β. Μαυροειδή για το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης

Σχετικά με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του συνδυασμού,” Μέγαρα Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα” του πρώην Δημάρχου κ. Γιάννη Μαρινάκη, για το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης του Δήμου Μεγαρέων, η Αντιδήμαρχος Μεγάρων Κα Βανέσσα Μαυροειδή δήλωσε:

 

«Τα γεγονότα εκθέτουν την προηγούμενη Διοίκηση. Επί δημαρχίας του πρώην Δημάρχου η δομή αυτή σταμάτησε. Επί δημαρχίας του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη ξεκίνησε πάλι.

 

Το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης του Δήμου Μεγαρέων ήδη λειτουργεί κανονικά και προσφέρει σημαντικότατο έργο, που αντιλαμβάνεται εύκολα ο κάθε συμπολίτης.

 

Νομιμότατα η δομή αυτή στεγάζεται στο κτίριο του Γηροκομείου, το οποίο προσφέρεται κάλλιστα και προφανώς αυτό έγινε με απόφαση του Δημάρχου κι όχι δική μου.

 

Οι προσλήψεις του προσωπικού κι αυτές έγιναν με νομιμότατες διαδικασίες μέσω ΑΣΕΠ και προφανώς ο οποιοσδήποτε υπαινιγμός πέφτει στο κενό.

 

Τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρονται στο κείμενο της ανακοίνωσης του συνδυασμού της προηγούμενης Δημοτικής αρχής,  είναι παραφιλολογία και φτηνή πολιτική αντιπαράθεση προκειμένου να δικαιολογηθεί η προσωπική επίθεση στο πρόσωπό μου, για ευνόητους λόγους ενόψει επικειμένων αλλαγών στην Διοίκηση του Δήμου.

 

Καταλαβαίνω τη θλίψη και το παράπονο του πρώην Δημάρχου και των στενών συνεργατών του, οι οποίοι έχασαν την εξουσία και τα “οφίτσιά” τους,  όμως με άστοχες και άνευ ουσιαστικού περιεχομένου ανακοινώσεις που στόχο έχουν να με πλήξουν ηθικά και πολιτικά εκτίθενται ανεπανόρθωτα και προσωπικά πλέον με δικαιώνουν πανηγυρικά για τις επιλογές μου.

 

Η ουσία είναι ότι το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης του Δήμου Μεγαρέων  είναι γεγονός και λειτουργεί κανονικά και οι πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου γνωρίζουν καλά ποιος και πότε σταμάτησε αυτή τη δράση και ποιος την ξανάρχισε.

 

Είναι γνωστό σε όλους ότι  “το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη” και “τα πολλά λόγια είναι φτώχεια”.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button