Επιστολή του Ιωάννη Μαρινάκη στους νέους ψηφοφόρους

Ακολουθεί επιστολή του Γιάννη Μαρινάκη, υποψήφιου Δήμαρχου Μεγαρέων, στους νέους ψηφοφόρους:

Φίλες και φίλοι,
Νεολαίοι και νεολαίες,

Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται σηματοδοτούν μια νέα πορεία για τον τόπο μας.
Ως πρώην Δήμαρχος προσπάθησα κατά την περίοδο 2011 – 2014 να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των δημοτών μας, μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεστε κι εσείς, οι νέοι ψηφοφόροι της ηλικίας των 17 ετών.
Θα ακούσετε πολλά λόγια και υποσχέσεις από συνυποψήφιους Δημάρχους, οι οποίοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα και προσδοκούν να υφαρπάξουν τη ψήφο σας. Εσείς όμως με όπλο το εκπληκτικό αισθητήριο σας δεν αποτελείτε «εύκολη λεία» γι αυτούς.
Γνωρίζετε πολύ καλά πως αυτοί που υπόσχονται πρέπει να αποδείξουν τον τρόπο υλοποίησης αυτών που υπόσχονται.
Η προηγούμενη θητεία μου ως Δήμαρχος στο Δήμο Μεγαρέων απέδειξε ότι εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε όραμα για τον τόπο μας, έχουμε όραμα για Εσάς.
Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και κυρίως πως πρέπει να το κάνουμε.
Γι΄αυτό το πρόγραμμα μας είναι για άλλη μια φορά ρεαλιστικό, κοστολογημένο και εφικτό προς υλοποίηση.
Σας καλώ λοιπόν να συστρατευτείτε σ΄αυτή τη νέα προσπάθεια προς το μέλλον, μελετώντας σοβαρά τα πεπραγμένα μας στο πρόσφατο παρελθόν.
Σας καλώ να δώσετε το δικό σας αποτύπωμα στην πορεία προς τα εμπρός με τη ψήφο σας, κρίνοντας και συγκρίνοντας εμάς που διοικήσαμε και παράξαμε αυτό το πολύ μεγάλο έργο, τη σημερινή διοίκηση που δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα στα 5 χρόνια της θητείας της και τους επίδοξους υποψηφίους Δημάρχους που τάζουν χωρίς πρόγραμμα για την αυριανή μέρα και αποτελούν απλώς άλλον ένα πειραματισμό για τον τόπο μας.
Σας ζητώ να με ψηφίσετε ενσυνείδητα και να αποδείξετε σε όλους αυτούς που δημιουργούν ατμόσφαιρα πανηγυριού, ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου και της νέας διοίκησης του Δήμου μας, απαιτούν σοβαρή σκέψη και κυρίως εμπιστοσύνη σε σοβαρούς και άξιους ανθρώπους.
Αποδείξαμε περίτρανα ότι εμείς μπορούμε!
Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε και στις 2 Ιουνίου επιστρέφουμε και είμαστε πάλι μαζί!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button