Με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο συναντήθηκε ο Α. Τσώκος

Δελτίο τύπου αναφέρεται στη συνάντηση του Ανδρέα Τσώκου, μέλους Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Τσώκος ενημέρωσε για το περιεχόμενό της, δηλώνοντας:

«Με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου μας ενώνει μακρά φιλία, από τα χρόνια της νεολαίας. Τον επισκέφθηκα σήμερα στο γραφείο του για να συζητήσουμε την τρέχουσα επικαιρότητα και να μεταφέρω θέσεις και προτάσεις των κατοίκων της Δυτικής Αττικής.

Ζήτησα όμως και τη συνδρομή του στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή και τη στήριξη του στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο τοπικός Τύπος της Δυτικής Αττικής παραμένει σημαντικό κανάλι επικοινωνίας των τοπικών προβλημάτων, θέσεων, λύσεων και αξίζει στήριξης. Ενδεικτικά και μόνο, το κόστος εκτύπωσης μιας τοπικής εφημερίδας έχει εκτοξευθεί με κίνδυνο σταδιακά να κινδυνεύσει η βιωσιμότητα φύλλων, που για δεκαετίες με μεράκι συντηρούσαν οι ιδιοκτήτες τους.

Ενημερώθηκα από τον Υπουργό για τις πρωτοβουλίες επιδότησης του μεταφορικού κόστους και της αύξησης της τιμής του χαρτιού που ήδη τρέχουν, αλλά και για το νομοσχέδιο ενίσχυσης της διαφάνειας μέσα από ένα Εθνικό Μητρώο για όλα τα ενημερωτικά Μέσα, η συμμετοχή στο οποίο θα είναι απαραίτητη για τη λήψη οποιασδήποτε κρατικής στήριξης.

Έφυγα με τη δέσμευση του για ανάληψη δράσεων για τη Δυτική Αττική και με την υπόσχεση πως σύντομα θα βρεθούμε ξανά για να αξιολογήσουμε αποτελέσματα και να επανασχεδιάσουμε πρωτοβουλίες».Παρόμοια άρθρα

Back to top button