Απάντηση της Προέδρου του Ηρόδωρου, Γιάννας Ρήγα, για τα πεταμένα ρούχα στο Εθνικό Στάδιο

Κυκλοφόρησαν πικρόχολα σχόλια στο διαδίκτυο και πρωτοσέλιδο στην τοπική εφημερίδα ΑΙΧΜΗ, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 7/8, ότι τάχα «οι υπεύθυνοι του Εθνικού Σταδίου Μεγάρων πέταξαν στα σκουπίδια ρούχα που είχαν διατεθεί προ τριετίας από την Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων και Σαλαμίνος για να διανεμηθούν σε άπορους συμπολίτες και φτωχές οικογένειες».

 

Η Πρόεδρος του Ηρόδωρου, Γιάννα Ρήγα μόλις πληροφορήθηκε τα σχετικά σχόλια δήλωσε: «Δεν βαρεθήκανε κάποιοι να κατασκευάζουν ψεύτικες ειδήσεις; Βγάλανε μία φωτογραφία από πεταμένα ρούχα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στο Εθνικό Στάδιο και κατασκευάσανε μία ακόμη αστεία ιστορία. Αν το ενδιαφέρον τους ήταν ειλικρινές θα έπρεπε να μπουν στον κόπο και να δουν από κοντά και να πιάσουν στα χέρια τους αυτά τα ρούχα και να μας πουν αν αυτά τα κουρέλια ήτανε για ανθρώπους.

 

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι είχαν δοθεί ρούχα για τους απόρους από την Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων στην προηγούμενη Διοίκηση προ τριετίας και πλέον. Μοιράστηκαν κάποια και μερικά είχαν μείνει στις αποθήκες στου Εθνικού Σταδίου Μεγάρων. Με δική μας εντολή για να καθαριστούν οι αποθήκες του Εθνικού Σταδίου ξεδιαλέχτηκαν πριν από λίγες ημέρες, ότι παλιά ρούχα υπήρχαν και δόθηκαν σε φτωχές οικογένειες και σε Ρομά και όσα ήταν σκισμένα και φαγωμένα από τα ποντίκια πετάχτηκαν γιατί έπρεπε να ξεβρωμίσουν οι χώροι και για να μην υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία των εργαζομένων στο Στάδιο και των αθλουμένων, από τη δυσωδία.

 

Είναι λυπηρό αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να χτυπήσουν την Διοίκηση του Δήμου και του Ηρόδωρου, με ανύπαρκτα στοιχεία, με διαστρέβλωση των καταστάσεων ή με ψέματα. Αν είχαν ρωτήσει τους εργαζόμενους στο Εθνικό Στάδιο θα είχαν μάθει την αλήθεια και δεν θα κυκλοφορούσαν τις αστειότητες που ανέβασαν στο διαδίκτυο. Όσο και να μας προκαλούν δεν θα τους πάρουμε στα σοβαρά. Αλλωστε αυτοί δεν ενδιαφέρονται για τα κοινά και για το Δήμο μας. Απλά αυτοϊκανοποιούνται με τις δικές τους γελοιότητες και προφανώς για άλλη μία φορά εκτίθενται και γελοιοποιούνται».

 

Απάντηση της Προέδρου του ΗΡΟΔΩΡΟΥ  Γιάννας Ρήγα,  για τα πεταμένα ρούχα στο Εθνικό Στάδιο

Παρόμοια άρθρα

Back to top button