ΑΟ Μίμας Μικρασιατική: Τιμωρία και αφαίρεση 3 βαθμών – Με Κουστέρη στον πάγκο στην Α ΕΠΣΔΑ

Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, ο ΑΟ Μίμας Μικρασιατική κέρδισε 4-0 τον Κριό Ασπροπύργου, κατακτώντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ωστόσο κάποια γεγονότα που έγιναν στην ανάπαυλα του συγκεκριμένου αγώνα, δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα έγραψε ο διαιτητής Μπούρδος στο φύλλο αγώνα, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου φίλαθλος που υποστήριζε τη Μικρασιατική εισήλθε στο χώρο των αποδυτηρίων μαζί με τον Πρόεδρο των γηπεδούχων και συνεπλάκη με τον ποδοσφαιριστή του Κριού, Βάντζο Διονύση. Μέρος στο επεισόδιο πήρε και ο γενικός αρχηγός της Μικρασιατικής Σβίγγος, τον οποίο απομάκρυναν ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Αφού κλήθηκε αστυνομική δύναμη στο γήπεδο ο διαιτητής απέβαλε τους Σβίγγο και Βάντζο.

Τα παραπάνω γεγονότα έχουν ως αποτέλεσμα την τιμωρία της ομάδας με αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα (σ.σ. παραμένει πρωταθλητής ο ΑΟ Μίμας παρά την αφαίρεση 3 βαθμών) και τιμωρία της έδρας για 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων θυρών, ενώ θα πρέπει να καταβληθεί και ένα πρόστιμο 800 ευρώ. Επιπλέον, ο γενικός αρχηγός Σβίγγος, τιμωρείται με 10 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων και 400 ευρώ πρόστιμο.

Συνεχίζει με Χάρη Κουστέρη στον πάγκο της ομάδας

Χάρης Κουστέρης
Χάρης Κουστέρης

ΤΟ ΔΣ της ομάδας, εμπιστεύεται απόλυτα τον προπονητή Χάρη Κουστέρη, ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και την νέα αγωνιστική χρονιά, που η ομάδα θα αγωνίζεται στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΔΑ.

 

 

 

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button