Αντώνης Υψηλάντης: «Τελικά το γάντι ήταν με δαντέλα κ. Φωτίου»

Διαβάσαμε σε δελτίο Τύπου του δήμου Μεγαρέων ότι ο αντιδήμαρχος κ. Φωτίου προέβη σε σκληρές δηλώσεις κατά της παραταξιακής πλέον «φυλλάδας» μας (!) «σηκώνοντας το γάντι» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται!

 

Προφανώς το γάντι που σήκωσε θα ήταν απ’ αυτά με τις δαντέλες, που φοράγανε παλιά οι κυρίες, γιατί εμείς καμία απάντηση δεν είδαμε σ’ αυτά που ρωτήσαμε και καθόλου σκληρές δεν ήταν οι δηλώσεις του, παρά η ίδια εδώ και χρόνια επαναλαμβανόμενη καραμέλα, που θέλει ως νέος αστικός μύθος όποιον δημοσιογράφο κάνει την δουλειά του «να θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην λειτουργία του δήμου»!!!

 

Επανερχόμαστε λοιπόν, με το ίδιο ερώτημα για να δούμε εάν θα σηκωθούν πραγματικά γάντια ή εάν θα επαναληφθεί το φαινόμενο της παροιμίας «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».  Επί δημαρχίας σας κ. Φωτίου, έπαιρναν τζάμπα νερό 206 οικογένειες στο Αγ. Παντελεήμονα ναι ή όχι; Το γνωρίζατε αγαπητέ φίλε Σταύρο ή κάνατε το κορόιδο θεωρώντας ως καλή «πολιτική πελατεία» όλες αυτές τις οικογένειες;

 

Τώρα όσον αφορά στα περί «φυλλάδας» αυτή η «φυλλάδα δεν ήταν που:

  • Σε βοήθησε (μέσω της φιλίας μας), να κάνεις τα πολιτικά παιχνιδάκια σου για να προωθήσεις την «εξ Νέας Περάμου πολιτική σου προίκα», όταν μετά την ενοποίηση των δύο δήμων βρέθηκες να διεκδικείς την θέση του απλού δημοτικού συμβούλου. Δυστυχώς όμως η επιλογή σου δεν βγήκε και αποδείχθηκε λανθασμένη.
  • Σε στήριξε στην μεγάλη πολιτική κόντρα που είχες με την π. τοπική αντιδήμαρχο Κατ. Ψαρουλάκη.
  • Σε βοήθησε να  δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου  για την ανεξαρτητοποίηση σου από τον συνδυασμό «Δημοτική Συνεργασία» του π. δημάρχου Δ. Στρατιώτη, ώστε πλέον ως ελεύθερο «πολιτικά» πουλί, σχεδόν ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές να δεις που θα γείρει η πλάστιγγα των δημοτικών εκλογών και για  το …καλό του τόπου, να αγωνιστείς και να κερδίσεις!
  • Ήταν στο πλευρό σου όταν ο δήμαρχός σου σήμερα, σε αποκαλούσε το 2010 «νύφη χωρίς προίκα», «πριγκηπέσα» την οποία 4 χρόνια αργότερα ο κ. Σταμούλης απέκτησε.

 

Φίλε Σταύρο εμείς δεν σε ψέξαμε που έκανες όψιμους «φίλους» προκειμένου να παραμείνεις εναγωνίως στο πολιτικό προσκήνιο, αντίθετα επιδείξαμε κατανόηση και σεβαστήκαμε την παλιά φιλία μας.

 

Σε προσκαλούμε να κάνεις και εσύ το ίδιο δείχνοντας ότι παραμένεις ντόμπρος και ευθύς άνθρωπος, που δεν δέχεται υποδείξεις απ’ τ’ «αφεντικό» του για να κατηγορήσει παλιούς του φίλους και συναγωνιστές.

 

Εννοείται ασφαλώς ότι η εφημερίδα είναι στην διάθεσή σου για συνέντευξη όποτε θέλεις, όπως εξάλλου συνέβαινε πάντα και με μεγάλη μας χαρά.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button