Αντωνάκος και Κουτλούμπασης οι νέοι συνεργάτες του Τραγκουμανίδη στον Βύζα

Μετά την πρόσφατη διαφωνία στον τρόπο μεταβίβασης της ομάδας από τον Δημήτρη Τραγκουμανίδη στο Νίκο Μπάρμπη, σχετικά με τις παλαιότερες οφειλές, ο Δημήτρης Τραγκουμανίδης φαίνεται να συνεχίζει στον Βύζα, με σύμμαχους του δύο νέα πρόσωπα, που θα αναλάβουν να τρέξουν την ομάδα, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα ποιος θα κρατήσει το πακέτο των μετοχών.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του MegaraTv, πρόκειται για τους κύριους Αντωνάκο και Κουτλούμπαση. Παλιοί ποδοσφαιριστές και οι δύο, με τον Θοδωρή Αντωνάκο να έχει πιο ενεργό ρόλο στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, μιας και τη χρονιά 2009-2010 ήταν τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Πειραιώς και πέρσι είχε την ίδια θέση στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θόδωρος Αντωνάκος αγωνίσθηκε σε δύο περιόδους στον «Άγιαξ της Ηπείρου» στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και μετά. Τη σαιζόν 96-97 είχε 23 συμμετοχές και 3 γκολ και τη σαιζόν 98-99 πάλι με τη φανέλα του ΠΑΣ είχε 24 συμμετοχές και 3 γκολ. Επίσης έπαιξε ποδόσφαιρο και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες όπως Απόλλωνα Αθηνών, Παναχαϊκή, Πανελευσιανιακό, Παναιτωλικό και Εθνικό Πειραιώς.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button