Αποτελέσματα για το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Μεγάρων

Το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015, οι έφηβοι του Γυμναστικού, στο «Αλέκος Σάλτας», ως φιλοξενούμενοι στο ντέρμπι με την ΝΕΜ, έδειξαν το ήθος και το πάθος τους σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Η πολύ καλή ομαδική αντίδραση σε άμυνα και επίθεση καθήλωσε τούς αντιπάλους.
 

Ο καθοριστικός παίχτης για τον αγώνα και την αντίπαλη ομάδα ήταν ο διαιτητής Δημήτρης Πέππας, που με τα σφυρίγματά του καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνος, με σκορ 56-50.

 

Σε μεγάλη μέρα ήταν η ομάδα του παιδικού τμήματος μπάσκετ του συλλόγου μας, με αντίπαλη ομάδα την ΝΕΜ, αφού κατάφεραν οι παίχτες μας μέσα σε 40 λεπτά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σε άμυνα και επίθεση και να επιβεβαιώσουν την δική τους προσπάθεια, αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια του Συλλόγου μας Ειρήνη Δημοπούλου!
 

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ήταν τα μέτρια σφυρίγματα του διαιτητή Δημήτρη Πέππα, που για άλλη μία φορά δεν ήταν άξιος των απαιτήσεων του ντέρμπι.
 

Συγχαρητήρια στους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο, στηρίζοντας έτσι την προσπάθειά μας, και στα παιδιά για το ήθος και τον αγώνα τους!
 

Χαρά δική μας ήταν το αγκάλιασμα των παιχτών μεταξύ τους μετά το πέρας του αγώνος, δείχνοντας την αλλαγή συμπεριφοράς, γυρίζοντας έτσι την σελίδα του αθλητισμού για την πόλη μας!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button