ΑΣ «Ευκλείδης Μεγάρων»: Ημερίδα τύπου και παρουσίαση νέου εμβλήματος

Ημερίδα τύπου (media day) πραγματοποίησε εχθές, Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, ο Αθλητικός Σύλλογος «Ευκλείδης Μεγάρων» στον πολυχώρο 29 Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπου έγινε η πρόταση του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, οι αλλαγές στο οργανωτικό κομμάτι ενώ παρουσιάστηκε και το νέο έμβλημα του συλλόγου.

Την ημερίδα άνοιξε ο πρόεδρος Πέτρος Μπακαούκας ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό και έκανε τον απολογισμό της προηγούμενης σεζόν ενώ ανακοινώνοντας το νέο τμήμα καλαθοσφαίρισης, στάθηκε ότι ο ΑΣ «Ευκλείδης Μεγάρων» είναι ο πρώτος σύλλογος στην πόλη των Μεγάρων με τμήματα σε τρία ομαδικά αθλήματα.

Ο γραμματέας του συλλόγου Τάσος Κίτσιος έκανε μια σύντομη αναφορά στην ιστορία του ΑΣ «Ευκλείδης Μεγάρων» και ο υπεύθυνος marketing και ανάπτυξης Σπύρος Αιγινίτης παρουσίασε το νέο έμβλημα και αναφέρθηκε στις βελτιώσεις που έγιναν με στόχο την αναγνωρισιμότητα του συλλόγου και την επιστροφή στα αρχικά του χρώματα, τον συνδυασμό πορτοκαλί με μαύρο.

Στη συνέχεια έγιναν οι παρουσιάσεις του εκάστοτε τμήματος από τους υπεύθυνους προπονητές:

Παρουσιάστηκε το τμήμα βόλεϊ με ομιλήτρια την προπονήτρια του τμήματος Μπεκιάρη Μαρίζα (ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα volleyball). 

Παρουσιάστηκε από τον υπεύθυνο τμήματος ποδοσφαίρου και προπονητή Κίτσιο Τάσο η νέα συνεργασία στο τμήμα του ποδοσφαίρου με την ακαδημία Diamonds Soccer School. Μίλησαν ο διευθυντής της σχολής Αθανασίου Διαμαντής και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και διεθνής Πέτρος Μίχος.

Τέλος, παρουσιάστηκε το νέο τμήμα καλαθοσφαίρισης από τον General Manager Αιγινίτη Σπύρο. Έγινε αναφορά στους προπονητές : Αναστασίου Δημήτρη (προπονητή Γ.Γ.Α – μέλος Σ.Ε. Προπονητών Καλαθοσφαίρισης), Ντινόπουλο Πάνο (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής – ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης) και Μαργέτη Κωνσταντίνο (προπονητή Γ.Γ.Α – μέλος Σ.Ε. Προπονητών Καλαθοσφαίρισης) ενώ απεύθυναν χαιρετισμό μέσω βίντεο οι κ.κ. Λίγκος Αθανάσιος (Ο.Κ. Ελευσίνας), Δημητρακόπουλος Ιωάννης (Ένωση Νέας Περάμου Μεγάρων), Φιλίππου Ιωάννης (Πανελευσινιακός) και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής εφήβων Βλασσόπουλος Γιώργος.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους υπεύθυνους τμημάτων:

Ποδόσφαιρο

Κίτσιος Αναστάσιος: 6937420980

Volleyball

Τέρη Σωτηρία: 6936565148

Μπάσκετ

Αιγινίτης Σπύρος: 6946452026

Παρόμοια άρθρα

Back to top button