Αντιεμβολιαστές: Ζουν ανάμεσά μας περιφερόμενοι ως «θύματα» από τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής

Κυκλοφορεί χέρι με χέρι και σπίτι σπίτι (ντόρ τού ντόρ που λένε και στα Εγγλέζικα), φυλλάδιο κατά του εμβολιασμού σε μια προσπάθεια να χαρίσει και άφθονο γέλιο σε όσους το παίρνουν στα χέρια τους και το διαβάζουν. Βλέπετε ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Οι χτυπημένοι από τις υψηλές θερμοκρασίες συντάκτες του φυλλαδίου, έχουν συστρατεύσει όλες τις δυνάμεις του σκότους για να πείσουν όλους όσοι υπό τη σκιά και δροσιά του έρ κοντίσιον παρακολουθούν τις εξελίξεις να ΜΗΝ κάνουν το εμβόλιο.

Εγώ ο τάλανας που έχω κάνει το εμβόλιο και σας μιλάω πλέον από του βοδιού το κέρατο που με βρήκανε οι παλιάνθρωποι μέσω του εμβολίου, βρήκα έναν καθρέπτη μεσ’ στο βόδι και όντως έχω δύο κέρατα στο κεφάλι μου. Εμ? τζόνσον και τζόνσον ήθελα. Δύο οι τζόνσον, δύο και τα κέρατα.
Α!!! Που είστε? Σας μιλώ και από την κόλαση. Τον τόπο των εμβολιασμένων.

Σύντροφοι και συντρόφισσες, όλοι όσοι έχετε τα πολύτιμα αυτά φυλλάδια – προϊόντα πνευματικής απορίας και σοβαροτάτων παρενεργειών θερμοπληξίας- φυλάξτε τα. Στο μέλλον θα είναι χρήσιμα για να αποδεικνύουμε και να καταδείχνουμε πως το κακό χιούμορ ενίοτε βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Εμβολιαστείτε εν τω μεταξύ όμως για να είμαστε κάπως ήσυχοι και οι υπόλοιποι.

Υγ. Δεν θα ήταν κακό να επέμβει και «κανάς» εισαγγελέας εδώ που τα λέμε. Πλάκα – πλάκα, αλλά κι η πλάκα έχει όρια.

Παραθέτουμε και το ιστορικόν φυλλάδιον.

Α. Μπακαούκας

Παρόμοια άρθρα

Back to top button