Πρόσκληση συμμετοχής εκθετών στην πολυεκδήλωση «Μεγάρων Γη»

ΔΤ: «12η Μεγάρων Γη» με μεγάλες συναυλίες και εκδηλώσεις

Ανανεωμένη με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και εκδηλώσεις θα είναι και φέτος, μετά από ένα μικρό διάλειμμα λόγω πανδημίας, η 12η Μεγάρων Γη, όπως ενημερώνει δελτίο τύπου της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ) και η διοργανωτική επιτροπή, με την αρωγή του Δήμου Μεγαρέων και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργανώνει για 12η συνεχή χρονιά, στο Άλσος Θεόγνιδος (περιοχή Πευκάκια) του Δήμου Μεγαρέων, την έκθεση προβολής τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών τεχνημάτων «Μεγάρων γη» από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου έως τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021.

Συμπληρώνοντας 12 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων οι διοργανωτές της έκθεσης υπόσχονται μία τέλεια διοργάνωση και καλούν τους παραγωγικούς – κοινωνικούς – λαογραφίας και τεχνημάτων φορείς να συμμετέχουν για την προβολή των δραστηριοτήτων τους.

Η πολυεκδήλωση «Μεγάρων Γη» προετοιμάζεται να φιλοξενήσει μεγάλο πλήθος επισκεπτών, κυρίως από την περιοχή της Αττικής και των όμορων περιοχών.

Οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες καλούνται να προσέλθουν στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.), στο Κυριακούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, 1ος όροφος, για να συμπληρώσουν την αίτηση ενδιαφέροντος–συμμετοχής από την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή για φέτος, λόγω της πανδημίας, είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.), 22960-82747, 22960-89150.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.

ΚΑΛΛΙΠΟΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button