Άγγ. Μακρυγιάννης: «Τελικά θα τελειώσετε τουλάχιστον αυτά που ξεκινήσατε;»

Επιστολή – άρθρο του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού του Δήμου Μεγαρέων «Όμορφες Πόλεις», Άγγελου Μακρυγιάννη αναφέρει:

Περνάμε καθημερινά από πολλά σημεία των Μεγάρων, της Νέας Περάμου αλλά και όλων των περιοχών του δήμου μας και διαπιστώνουμε εκτός από ότι όλα είναι πλέον αφημένα στο έλεος του Θεού, ότι και αν ξεκινήσατε ποτέ δεν το τελειώσατε.

Τρανό παράδειγμα είναι το πολλά υποσχόμενο “Roland Garros” που βρίσκεται στην οδό Σηλυβρίας και Βυζαντίου που αρχίσατε να κατασκευάζετε και περιμένει και αυτό την επόμενη διοίκηση να το τελειώσει. Εάν ένα τόσο απλό έργο που μόνο καλό θα έκανε σε αυτήν την πολύ υποβαθμισμένη περιοχή δεν είστε ικανοί να ολοκληρώσετε, φανταστείτε να εμπλακείτε με κάτι πιο πολύπλοκο.

Εκτός από τις γενικές σας αστοχίες, βλέπουμε και τις επισημάνσεις των Μεγαριτών αρχιτεκτόνων που μας επισημαίνουν για το μεγάλο λάθος που σκοπεύετε να κάνετε με την χρήση κυβόλιθων στην 28ης Οκτωβρίου στα Μέγαρα που κρίνονται από τους ειδικούς ως ακατάλληλοι για αυτήν την χρήση. Σας παρακαλούμε να επαναπροσδιορίσετε τους σχεδιασμούς σας, εάν και πολύ αμφιβάλλω, ότι θα έχετε άλλες 3 θητείες για να τα υλοποιήσετε.

Τέλος μιας και έχετε γεμίσει σχεδόν όλους τους δρόμους με την συγκεκριμένη πινακίδα όλες τις πόλεις μας, νομίζω, ότι θα είναι και μία πρόβλεψη για την επόμενη εκλογική σας αναμέτρηση.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση
Άγγελος Μακρυγιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος – Επικεφαλής Όμορφες Πόλεις

Παρόμοια άρθρα

Back to top button