Άνετη εκτός έδρας επικράτηση για την NEM

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος στη σελίδα της στο Facebook, αναρτά  τα παρακάτω σχετικά με τον χθεσινό αγώνα με το Π. Φάληρο.

«Α.Ο.Π.Φαλήρου-Ν.Ε.Μ. 60-83

Άνετη εκτός έδρας επικράτηση για την ομάδα μας και είσοδος για 2η συνεχόμενη χρονιά στο F4 του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ!

Καλά που υπάρχουν και κάτι βράδια σαν το χθεσινό για να αποφεύγονται οι υπερβολές και για να συνειδητοποιούμε το «μέγεθος» της ομάδας μας και τα άλματα προόδου που έχουν γίνει τα τρία τελευταία χρόνια.
Έτσι δεν θα είμαστε άδικοι με τους εαυτούς μας για τις ελάχιστες ήττες στις λεπτομέρειες, που έχουμε κάνει ως τώρα, από ομάδες με τεράστια ιστορία αλλά και με παιχταράδες στο ρόστερ τους.
Γιατί αν δεν υπήρχαν βραδιές, όπως η χθεσινή, ίσως να μας έμενε κακώς η γλυκόπικρη γεύση του ντέρμπι στη Ν. Φιλαδέλφεια, ενώ οφείλουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα μας, που τόσες πολλές χαρές μας έχει δώσει, αλλά και να κοιτάμε συνεχώς μπροστά προς την εκπλήρωση των προκαθορισμένων στόχων μας.

Όσον αφορά στο παιχνίδι τώρα, παρά την ιδιαίτερη σημασία του και τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας του, ντέρμπι αποδείχθηκε μόνο στα χαρτιά.
Τα παιδιά μπήκαν από το 1’’ με «το μαχαίρι στα δόντια» και καθάρισαν εύκολα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.
Μην ξεχνάμε ότι το Π. Φάληρο είναι η σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, επομένως δυνάμει ομάδα Γ’ Εθνικής.
Με έναν «μαγικό», αλάνθαστο Μπίμπα (15π., 4ριμπ., 2ασιστ για 1λαθ., 1κλ.,) & με την μπαγκέτα στα χέρια των Αβραμίδη (9π., 2ριμπ., 5ασίστ, 1κλ.,) και Ζακυνθινού (10π., 2ριμπ., 2ασίστ για 2λαθ., 1κοψ.) δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι παίξαμε εντυπωσιακό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση.
Οδόστρωτήρας ο Μαλούκος (15π., 7ριμπ., 1κλ.) και στα δύο καλάθια χωρίς να υστερήσει κανένας από όσους αγωνίστηκαν.
Μεγάλο χρόνο συμμετοχής πήραν οι έφηβοι Βούρτσης (5π., 2ριμπ., 1κλ.) και Παπασπύρος και ο παίδας Μαργέτης δείχνοντας ότι η δουλειά που γίνεται στο Σχολείο μας αποδίδει καρπούς.
Ρεπό τώρα, την Κυριακή της Τυρινής και μετά Αιγάλεω την Κυριακή 17/3/19.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button